Publicerad 2009-09-17 01:53:50 i ,

Sanningen om 'Grisrundan' by Simon


Herregud! var fan e jag?!

Nu har jag alltså flyttat från mitt kära Södermalm, där jag har växt upp hela mitt liv, till Gnesta hålornas håla... Trodde jag, men det e ju faktist så mycket mer en en håla, det är även en jävla massa skog som jag idag fick erfara!.

- vi ska ut och promenera grisrundan.
- först vad e grisrundan? och sen nej! jag pallar inte har fan jobbat idag e trööööööööött!

Ni kan ju gissa vad den diskussionen slutade, iallafall ska jag med ut och gå nån jäkla grisrunda på 40 minuter rakt in i sveriges mörkaste skog, jag behöver fan karta och kompas bara för att ta mig igenom tanto! jag gick där med min kära Patricia och hennes polare Steffi genom den där skogen men jag har nog aldrig känt mig så ensam och övergiven, totalt mörker vilket håll jag än kollade åt, jo förutom ett ljus långt bort som tydligen tillhörde någon jäkla bonde som bor där, låter som en mördarbonde tycker jag som bosäter sig mitt på Gnestas dimmigaste åker!

What ever you do folk's, don't gå grisrundan, jag var så rädd och ängslig att hela min manhood dvs min pungkulor klättrade upp i bäckenbenet, tror fan fortfarande dem e kvar där vågar inte känna efter.
Nu skall jag krypa ihop i fosterställning och försöka glömma denna hemska tillställning och hoppas på att mina poletter såattsäga trillar ned igen.

Postat av: Madde

Publicerad 2009-09-17 10:31:34

hahhahahah ååh skjut mig någon!

Postat av: Klara

Publicerad 2009-09-20 00:37:07

HAHAHAHA,så jävla skön snubbe alltså! Sprutar tårar av skratt här...

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-20 18:17:34

Grisrundan är helig ju ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela