Publicerad 2009-09-28 12:21:34 i Magbilder med Wilja,

Ung mamma.


Gick in och läste i Mimmis blogg, och va bara TVUNGEN att lägga ut några utav hennes inlägg här, just för att dom aldrig ska försvinna! minnen i skrift och i bild.
Säger då det, fara för allmänheten när vi två blir ett. Men kul hade vi, och jävlar! vi levde som varje dag verkligen vore den sista! men den tiden har väl alla haft i sitt liv kan jag tro.
Nu till de lite roliga.

När anses man som en 'ungmamma'? Jag vet inte hur jag riktigt ska placera mig. Jag har alltid velat haft barn, och jo. Ganska tidigt! men samtidigt, jag hade inte planerat denna graviditet. Och om isåfallet hade jag nog kanske väntat i ett par år. Men mamma är inte något man blir, det är något man är. Oavsett ålder!
Att allting ska hänga på en siffra? stör mig på det.
Och det känns lite som en trend just nu? man läser bloggar me titelt: ung mamma. Men vart ska man dra gränsen egentligen? Kan jag klassa mig som ung mamma när jag blir 20 när bebisen kommer?

Är 'ungmamma' mellan 15-17? och de känns fel att jag har denna titel nu, PGA att den känns förstörd.
Det är inget jag vill 'visa upp' utan jag är en blivande mamma, så som vem som helst. Och min ålder har inte något allt med detta att göra. Det handlar om personlighet och livstil.

Vad tycker ni? vad anser ni som 'ungt?' och har jag fel i det jag säger?

Postat av: Sanne

Publicerad 2009-09-28 21:34:35

Helt rätt, uttrycket "ung mamma" känns verkligen övertjatat och utnött! Tycker inte heller att åldern spelar någon större roll bara man klarar av uppgiften att vara en bra mamma. Men samtidigt tycker jag det känns olustigt att det blir fler och fler mammor i 14-15 års åldern...

Tror inte, (åtminstone inte för de flesta) att man är riktigt mogen för att bli mamma så tidigt. Jag säger inte att man inte klarar av det, men kan man vänta något/några år till så skulle det nog vara bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela