Publicerad 2009-09-21 00:00:03 i Livet i Gnesta,

Nu jäklar är vi igång!




Va nere och kämpa skiten ur mig uppe vid simhallen idag! Helskotta vad jobbigt det är att simma? Efter 8 längder kände jag inte av mina armar, efter 8 till så va jag död! och dom fyra sista önskar ja att jag ALDRIG simma! Mina axlar känns helt förslappade, kramp i högra vaden sen kl 13.00 idag! och den ger sig fan inte! ;)
Så nu blir det sim minst 4 dagar i veckan! Så skönt att röra på sig även fast magen växer, och i vattnet så känner man ju inte tyngden lika mycket. Så 5/5 toasters!

Vill hålla mig i 'form' även under graviditeten, tycker inte man kan skylla 25 kg + bara för att man är gravid? Då är man lat och tillåter sig att äta kebab och pizza varje dag!
Vill gå upp lagom, så att jag mår bra och framförallt lillbebis! Sen skiter jag i siffran på vågen. Bara man mår bra själv! Men vill inte sitta och gnälla på mig själv att jag är tjock, ful, fet efter jag fått barn, vems fel är det? JO bara ens själv. Så ut och gå små promenader medans man orkar, och simma bort den extra semlan! :D

Perfekt, sen kan du moffa hur mycket som helst, och de känns liite bättre.
Nu blir det filmdags, sen sömn!

Lår och skenben kan utsättas för en lorät belastning på upp till - ett ton! utan att knäckas, dvs vikten utav en personbil. Det visste ni inte va?

Postat av: Nuppu

Publicerad 2009-09-22 15:45:11

Sitt inte där å snacka massa skit. Bara för att man går upp 25 kg under graviditeten betyder de inte att man sitter å trycker i sig en massa skräpmat. Jag fick barn för 2 veckor sen och det syns knappt på mig att jag gick upp 22 kg under graviditeten. Det mesta av min uppgångna vikt var vätska och ökad blodmängd. Och jag satt inte å käkade pizza å kebab varje dag.

Postat av: Martina

Publicerad 2009-10-08 23:28:53

Gick in och kollade igenom din blogg precis och hittade denna bilden, är ju från badhuset i Boden där jag bor, haha lite kul :) Och lycka till med bebben :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela