Publicerad 2009-09-17 20:56:53 i Livet i Gnesta,

mongo,parasit,aaaarrrrgh.


Idag har jag haft en pojkvän som jag inte känner igen! en sån bitter männinska! Börjar med att jag gick upp imorse, smög mig upp för att inte väcka honom. Så att han skulle få sova ut för en gångs skull, innan jobb och så.
Hör han går upp, satt i vardagsrummet. Han gick förbi RAKA vägen till duschen, kasta och slet i kläderna sen och sa att han va arg för att han försovit sig, vilket han inte alls hade gjort. Klockan var 13.30 och han börjar 17.00. Iallafall, lät honom vara! Sen kommer han tillbaka efter 20 min. Ännu argare än jag minns honom!

Och skriker att han hatar kollektivtrafiken för att dom 'ställt' in tåget enligt honom. Visade sig att de gick ersättningsbuss till hamn. Men där tänkte han fasiken inte sätta sig! gnällde vidare att han va sen. Jaha? Skyll dig själv att du inte får åka limo till jobbet.

Sen gick han igen. Och nu har jag fått en massa jobbiga sms på att någon skriver till mig, som jag inte bryr mig om ett schmack! och vad har han skrivit? Jo! - Grattis till graviditeten till er BÅDA! Och att han minns när hans lilla pojke kom. Och då blev han arg på mig, för att han skriver!

Nä pojken har damp och är oigenkännlig idag! Kom hit och sluta bråka med dig så slänger jag en kudde i ansiktet på dig. Sen att jag stått och strykt ALLA hans kläder idag och varit värsta 'hemmafrun' för att han inte ska behöva slita upp allt i hela garderoben.

HEJDÅ.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela