Publicerad 2009-09-15 21:33:21 i Magbilder med Wilja,

Magen har höjts en aning! =)


 

Här ser ni att magen har blivit lite 'rundare' och inte bara har formen nertill! Du växer såfort här inne raring! Men det va som barnmorskan talade om för oss, att min livmoder växer antagligen i förväg, kan bli så på vissa! eller så har jag bara den turen om man kan kalla det så att den syns väldigt fort! Om det är så, så var det inget som va farligt. Kan också va så att jag samlat på mig lite mer fostervatten än vanligt! ELLER så kan det va tvillingar chansen finns sa hon, även om det inte är så vanligt. Jag är inte över 30 och det är på Simons sida av familj, och inte mammas. Men det får vi som sagt se den 14 Oktober! mamma längtar så mycket efter dig.

Men visst är den söt? tänker bara på när ja kommer vagga fram och inte kunna se fötterna längre.

Postat av: Anna - Gravid & Hundtokig!

Publicerad 2009-09-15 21:54:47

Vilken fin liten mage! Jag hade i princip ingen mage alls i vecka 14 :) Kanske gömmer det sig 2 därinne, hur häftigt vore inte det?

Ohh, så kul med ultraljudet, det är en upplevelse utöver det vanliga! Själv så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka :)



Jag har 19 dagar kvar till BF, som är den 4 oktober :)

Så snart är det dags för h*n att kika ut :)



Kram

Postat av: PETRA AKA SHORTY

Publicerad 2009-09-15 22:01:41

svar: det var så lite så =)



Åh tack tack, älskar den också hihi, fast håller dock på att göra en ny :P Nej inte direkt. har små pillat lite annars har mimmisdesign.blogg.se gjort den åt mig =)!



Nu börjar jag följa dig med bloglovin! Tänkte att du ville veta hihi. ha det bra, vi lär ju höras =) kram!

Postat av: Anna - Gravid & Hundtokig!

Publicerad 2009-09-15 23:19:50

Aww, vad gulligt sagt! Jag känner mig så otroligt fin, har aldrig någonsin känt mig såhär fin :)

Klär mig i kläder som framhäver magen och traskar stolt runt på stan :)



Mitt mående har varit upp och ner, de 3 första månaderna(eller var det 4) så mådde jag fruktansvärt illa, hade det riktigt jobbigt där ett tag, som att leva med ständig magsjuka. Sedan efter det så var det lugnt ett tag, det var bara mysigt och skönt. Magen började växa på riktigt och det gjorde ryggvärken med :P

Har haft lite besvär av foglossningar och så, men det har mest känts då jag rört på mig lite för mycket. Just nu när det är mindre än 3 veckor kvar till BF, så känner jag mig skapligt tung och osmidig! Jag minns då det var en enkel sak att klä på sig och sätta på sig skorna.. Haha!

Men jag måste säga att den här resan är det häftigaste jag gjort, att se sin kropp förändras, känna sparkarna och att få höra hjärtljuden.. Ja, det är så att jag sitter och blir tårögd då jag tänker på det. Det är värt varenda liten smärta!

Och tänk sedan vad man får? En liten vacker skatt :D



Ohh, jag vet inte alls vad det är men jag får någon sån här känsla av att det är en flicka, fast de andra flesta tror att det är en liten pojke som gömmer sig där inne :)



Måste bara få säga att din tatuering är sjukt snygg!



Kramar

Postat av: Cecilia

Publicerad 2009-09-15 23:30:42

Visst är det häftigt när magen börjar växa?!

Dröm inte för mycket om att "vanka fram och inte se tårna" bara. För mig var den tiden ett rent hel*ete. Jag var stor som en muterad padda och kunde inte ens vända mig själv i sängen.. haha, ehm fast jag var nog extrem..



Jag fick mitt första barn för 6 månader sen och jag lovar att det är det roligaste som finns. Du är lycklig som får vara med om ett sådant mirakel. jag är lite avis på att du får ha mage och minibebis.. vill oxå..!!



Lycka till =)

Postat av: Fröken Viktig

Publicerad 2009-09-15 23:49:36

Vilken fin blogg du har :) Lycka till med det lilla livet. Kram

Postat av: Sanne - bloggdesigner

Publicerad 2009-09-16 00:34:09

Vilken fin mage du har! Och tatueringen är underbar! Gillar den verkligen!

Ska bli spännande att få veta om det är en eller två filurer som gömmer sig inne i magen :)

(har börjat följa din blogg via bloglovin' så jag inte ska missa något)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela