Publicerad 2009-09-17 12:57:43 i Livet i Gnesta,

Kundtjänst... suck!


Att ringa på kundtjänst måste vara de värsta som finns, först får man sitta i kö i 20 minuter, för VAD? ingen hjälp alls! Tack, 15 minutersväntan åt helvete, då jag även har en musikal pågående i huvudet tack vare dom.
Så fick ett annat nummer och kom äntligen fram. Ville kolla hur lång tid jag har kvar på min HTC-Diamond som jag införskaffa mig förra året! Så fram tills den 27/6-10 så får jag lägga 299:- för en tele jag inte ens har.

Iallafall, går inte göra nått åt det. Sen till de andra, mobilabredbandet hos tele2, och ni som vet har ja jobbat åt de asen, och där går de inte att göra ett SCHMAK! har ett bredband som icke fungerar, MEN jag får inte ut ett nytt pga att jag ej har själva kartongen kvar jag fick de i. Så bara att sitta och betala för nada, förstår ni varför ja vägrar jobba hos dom? lurendri! hade aldrig skaffat de om ja visste vilka idioter dom va innan ja börja jobba där.

Sen så ringde jag ang Worldclass igen som är så jävla underbara! dom förflyttar allt, måste bara skriva namnteckning så för dom över allt helt kostnadsfritt. Helt underbara! =) Så nu måste jag hitta dom bara.

Ska lägga ut min bokhylla som vi införskaffa oss till lägenheten i Saltis, får kanske ut 8000:- för den iallafall, med sorg i hjärtat måste jag sälja den pga att den inte går in i nya lägenheten! "/ den som är så JÄVLA fin! den gör allt i hela rummet. Iallafall..

Sen är det även mina nya ridstövlar köpta på HÖÖKS förra vintern, använda 3 gånger, i riktigt läder och riktigt fårull invändigt, skitsnygga och riktigt varma i stallet.
Även ett par sprillansnya ridskor i strl 37, provgådda, aldrig använda! också såklart i klass.

Och mina ridbyxor, använda högst tre gånger i samband med stövlarna, ej slitna och tvättade en gång, i höstfärg. Rutiga, snygga och helskodda. Så ska lägga ut allt på blocket, onödiga saker som bara ligger som någon annan har användning för! =)

Sen till att jag försökte få tag på samordnaren utan resultar, semester! Jaha? fan! så inge jobb nalkas denna vecka. ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA HEMMA!
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela