Publicerad 2009-09-06 13:40:09 i ,

INTERNET HAR VART TRAAASIGT!


Jag ber så hemskt otrooligt mycket om ursäkt, har fått några kommentarer att jag är världens sämsta på att uppdatera min otroligt läsbara blogg! Så förlåt.

MEN det har vart ännu mer synd om mig kan jag lova.
I Torsdags så kom jag hem, efter mitt misslyckande besök hos frisören. Och allt jag ville va bara att skriva om det, men dock så kom jag inte in! tror internetkortet har gått sönder på den andra datan. Och jag kom inte tänka på att jag faktiskt har en extra! Så hämtade laddaren till den idag i förrådet. Lyckan va på min sida, hittade rätt kartong på första försöket, gratuuulera mig.

Mötet hos frisören gick inte som jag hade tänkt mig! Inte nånstans.
Så, bad henne att lägga i flera olika nyanser av brunt, lite mer koppar/varmareton. Sen lite mörkare kring lugg, underdel osv. Javisst sa hon! Satt där i två timmar, och trodde jag skulle bli SÅ fin.
MEEN när vi hade sköljt ur allt så såg det exakt likadant ut som tidigare, hon hade till och med lagt i en LJUSBLOND färg på slingorna, så hon tona inte ens ner det utan blondera längderna.

Försöka att inte skrika så satt ja där och fråga varför håret e ljust, och varför mitt hår liknar sockervadd!!
Hon bad om ursäkt och tala om att det va första dagen på jobbet, ja men GRATTIS!

Bobby kom och fråga henne exakt likadant, va hon hade gjort. Så han försökte reparera skadan med en toning, okej, ja erkänner.. färgen va bra! men den kommer bli urtvättad strax, och då måse ja göra om den.
Skitsamma, sen klipper hon mig till en potta! Ser ut som en förbannad tant i huvudet.
Så 1800:- senare så skriker ja och går därifrån med luva över huvudet. In på taj-mahal BARA för att försöka göra nått åt det misslyckade besöket.

Så säger de, nästa gång tar jag fanimej Gnestaklippet och LOVAR att det kommer bli bättre.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela