Publicerad 2009-09-08 00:50:09 i Magbilder med Wilja,

Heron city & Thekannan.


Vecka 13, (12+3)




Tack Steffi, du får mig att känna mig så mycket bättre, de e trots du som bär på en ko!

Dagen, i det hela! hum, helt sjuk.
Vaknade imorse och skulle möta Steffi, dock så sniglade jag mig och lämna spår i hela lägenheten och kom aldrig någon vart. Tillslut så sa Simon : TIO minuter annars går jag! å då jävlar satte de fart.
Så, gick ner och mötte på en bitter Stephanie som skulle kunna äta upp hela thekannan.

Efter en liten stund kom tant-erika på besök! HUR snygg som helst från frisilören, satte sig och gjorde oss sällskap. Tror fan vi satt där i timmar, fåglar som bajsa, kaffe som tog slut, kort på kort. Ja!
Så, vi bestämde oss att de va dags att bege sig! Till heron kom vi fram till.

Så gick upp hem till Papii, satt och snacka lite skit, sen hem till Sara, in i jaggen till stan, och VIPS på 3D bio. Va nog den roligaste kvällen på länge, helt sjuka ni är, saknat er. Och man blir som man umgås, tyvärr!

Äntliiigen kom jag hem efter att lillbebis har rockat på : paraaapapapaaa-papaaapa hela hemvägen in i Pappas trygga famn som satt utanför som en tattare och vänta. Han hade inga nycklar på sig min hemlösa älskling! Så släppte in honom, och gav han mat. Och OM han åt, mozarellabiffar & potatismos, Köttbullar, ja han åt för 10. Helt ärligt! aldrig sätt någon äta så mycket.

Fatta hur kass är inte jag? Föder inte min man och låter han sitta ute!
ACK, skärpning Patricia! ;)

GONATT
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela