Publicerad 2009-09-28 21:59:07 i Livet i Gnesta,

Gonatt säger vi bortom skogarna!



Trodde att dessa blääääblååår hade förfrusit och dött ut, men icke! såg massor idag, kanske inte så värst aptitliga. Men ändå! :D Simon och jag ligger och kollar på Bolt nu. Inte gett den en chans! bara kollat på den med syskonbarnen, och de gick såå himla bra? nej! =)

Nu blir det att borst tänderna, tvätta boort sminket, och sen kramas till sömns. Är inte alls trött, men kanske blir? En kopp té skulle sitta fint innan.

Postat av: Sanne

Publicerad 2009-09-28 23:04:55

Nä, jag har inte försökt men jag har längtat i lite mer än två år! Det har inte varit aktuellt med barn, plus att min sambo inte är helt med på noterna när det gäller det, om du förstår vad jag menar :)

Men, det kommer nog det med, jag försöker tänka positivt :)



Jag tror att val av vagn är viktigt, att man trivs med den och så och inte köper den "bara för att". Lika bra att börja i tid så man hinner hitta sin egen favorit!

Du kommer nog hitta en perfekt vagn till slut!



Kram

Postat av: Sanne

Publicerad 2009-09-29 10:32:21

Absolut ingen fara, tog inte alls illa upp :)

Nä, jag känner så också, det kommer när det kommer helt enkelt! Det är bara det att det är så otroligt mysigt med små, och då längtar man ju ännu mer!



Det är klart man ska vara ekonomisk, vagnar är ju faktiskt väldigt dyrt om man ska ha en helt ny! Men har man pengar så visst, då är det ju bara att välja och vraka :) Sen ska man ju trivas med den också, och det är väl det som är svårast, att hitta Den :)



Hoppas du får en bra dag! Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela