Publicerad 2009-09-28 11:59:19 i Mina tankar,

Fortsättning av M blogg.


2009-04-25

Igår så kom jag på den briljanta
idéen att jag och Patricia skulle köra en till fredag på snaps... Vi kom dit, träffade Jennifer och en hel drös med massa andra makalösare! ;) Mycket trevligt, rosévin i drinkglas (en riktigt 10poängare, man fick ju dubbelt så mycket vin!) Sen satt vi där, snackade med någon från Nya Zeeland. Hockey, fotboll och allt möjligt, inte för att jag egentligen kan någonting, men det trodde han nog att jag kunde. Första och enda bjuddrinken den kvällen liksom..
Träffade också på några riktiga sköningar där, två tjejer, Tekla och den andra kommer jag inte ihåg, dom typ skrattade hela tiden. Då menar jag verkligen hela tiden.

Vidare mot Göta Ark där våra vänner var "Tyvärr tjejer det är 20 här ikväll" Funkade inte ens med att le det där lilla extra leendet, jävla skit. Tillbaka till snaps. Där vi träffar ytterligare några sköningar, säljare. Han tyckte jag verkade grym och skulle ringa mig på måndag ang jobb, lät ganska nice. Speciellt när jag kläckte ur mig "Det är löning idag!" och hans svar var "är det?" Jag vill också kunna säga så.

Sen taxi till Magenta. Patricia frågade om jag hade påsen, neee har inte du den? FUCK. Vi glömde en påse med Patricias jacka, ett par skor, en tröja, en mindre summa pengar och mitt ÄLSKLINGSLINNE i. Grattis Mimmi, du har gjrot det! IGEN! Kommer iaf fram till Magenta efter viss förvirring om vart vi är någonstans, "tyvärr tjejer 21 ikväll, stenhårt" Neheee... Ah men vi äter maat! Max kl 23.50.. kom några konstiga människor som satt brevid oss och försökte ragga lite. Sen pratade vi om allting, då menar jag verkligen allting. Tillslut la han ner sin hambrugare och sa "Jag mår illa nu..." Men sitt inte brevid oss när vi har ett ytterst intimt samtal?!

VI GÅR TILL HARRYS! Vi log lite extra åt vakten och fick smita förbi både vanliga kön OCH vipkön! OHO! Men det var väl kanske ingen hit? Jag lyste upp hela placet med mitt gula linne.. Sen kommer en brud och frågar om hon fick smaka på min öl, drack upp typ halva. Sen när jag druckit upp den och bara slatten är kvar så frågar hon om hon får den?! Vad äär det för tattare egentligen?! Musiken därinne var varken bra eller smakfull.. Asså det tjöt i mina öron när jag kom ut. Alla därinne var svartklädda och hade typ tuppkam eller nått, vääärsta punkarna hela gänget. Aldrig mer, aldrig mer säger jag bara!

Mot första bästa bankomat för att få ut pengar, det var liksom droppen som fick bägaren att rinna över! Då ringer en vän till oss. EFTERFEST. Jomenvisst! Patricia köpte 3.5or på 7eleven och jag somnade vid halv 4.

Då har ni fått hela kvällen i stort. Sen drog jag inte med några detaljer om bråk, skavsår, och att vi blev typ rådissade, flera gånger! ;D

Nu ska jag duscha, bestämma kläder sen bär det av till Gnesta för en hederlig HOCKEYFEEEEST. Årsfest i ishallen idag om någon undrar. Det blir nice, Patricia, Emma, jag och en flaska langsprit.

Xoxo


2009-04-23 INGEN MERA STUDENTSKIVA!

Igår vare studentskiva.... Det spårade ur, som vanligt när jag och Patricia ska "ta det lugnt". Men vi kan ju börja från början..

Jag hade köpt en flaska vin som Madde E skulle ha, den kraschade Madde A på stationen i Gnesta.

Vi tjuvgrillade på Patricias balkong, med en engångsgrill... Jag kan upplysa alla om att grilla 2 laxbitar och 3 fläskotletter inte är helt lätt på en engångsgrill. Vart snarare rökt, me vafan det smakade bra trots att det tog sin lilla tid (ca 1h). Sen fick jag ett extremt roligt spel av Malin i födelsedags present.. "sanning eller konsekvens".. Jag skulle dricka ut ett glas utan att använda händerna (Bet sönder glaset), Vi körde ryska posten (kisses only), Madde E fick avslöja vem hon allra helst skulle ligga med i Gnesta förutom dom hon redan har legat med (mycket intressant val!), Patricia hoppade runt på golvet och joddlade (film finns och KOMMER KOMMA UPP!) och Madde A fick avsluta alla sina meningar med "Jag älskar mina rosa skinnkläder" (Vilket var extremt kul det med efter några glas alcoholbaserad dryck i kroppen).

Vidare mot saltsjöbanan som vi missade så det blev en taxitur in till stan. "INGEN ÖL I BILEN" efter 5 minuter satt alla iallfall med en varsin i handen och drack, mycket trevlig chaffuör!

Emma krossade sin smirnoff inne på donken och lyckas tappa ut allt sitt smink över golvet. Patricia tappade bort sin biljett och sitt pass, vilket senare kom fram som tur var. pjuuuh!

Väl inne på Toxic så vare helt okej... Eller inte. För mycket människor man kände så "ragga drinkar metoden" fungerade inte denna afton tyvärr. Och man fick köra "armbågen" på dansgolvet för att inte bli omkullknuffad och nån aspackad brud. Dryga vakter och en del mindre katastrofer. Nice.

Sen skulle det bli fyllekäk. Stängt, stängt, stängt. Hitta ett 7eleven vid sankt eriksplan, och jag menar när vi ändå är där blire ju efterfest liksom? Så hocka upp med min tidigare arbetskamrat och chilla med dom. Sen somnade jag klockan 6 imorse. Vaknar halv 8 och har inte sovit sen dess.

Nu vill jag bara duscha, föna håret och sen hänga mig eller någonting. Ångesten kommer sakta men säkert krypande!

Detta är ett tecken! Det är ju inte den första katastrofala studentskivan som jag och Patricia råkar ut för. Så det blir INGA fler studentskivor för oss helt enkelt. Ciaaao!

Xoxo

2009-04-18

Malin kom ända från K-D igår för att hälsa på mig! ;P Så vi hocka upp med Patricia i stan och gled runt ett tag. Sedan drar vi till snaps, där det är sjuuukt mycket folk. GALET. Jag fick slita som när ett lejon ska äta upp ett vilddjur för att få ett bord åt oss(nästan iaf)! Min föredetta arbetskamrat Ronnie och hans vän var där en stund, sen gjorde jag nog kvällens största tabbe. Som kan ha gått obemärkt förbi (Med lite tur såå!). Sen blev vi lite ensamma och snacka med bordsgrannarna, vi hade mycket mer gemensamt än vad vi någonsin hade kunnat trott.

Sen kvällens HÖJDPUNK! Vi drog in på en bar där det är 21 år, Patricia och jag gled bara förbi, behövde för första gången i mitt liv inte visa leg på krogen, hur skönt kändes inte det då tros! Fast Malin fick visa sitt xD

Sen resten av kvällen är en dimma av skrik, skratt och förvirring.

Xoxo
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela