Publicerad 2009-09-12 16:21:22 i Blandade bilder 08-09,

Ett år har gått, ett år i bilder, ett år i minnen, och inom ett år, är vi tre.




Vi börjar här, nästan ett år sedan, i Oktober 2009. Underbara kväll!










Året 2008 började med kärlek, konflikter, bråk, skratt och alldeles för många tårar.
Hallowen kom, där vid den första bilden! allt hade lugnat ner sig, jag hade äntligen 'landat' i min lilla oas och var naiv, trodde att allting skulle dansa på rosor, den tiden då jag befann mig i Järna, då jag började jobba vid Fruängsgården. Då allting faktiskt var perfekt för ett ögonblick!
Sen den andra bilden, drinken i handen, musiken i öronen va ljuv, hamnade på Tiesto på Berns Nov/Dec 2008. Kvällen va magisk, all dans, dricka och speciellt lyssna på honom.

Sen den 14 februari 2009 så satt vi på ett flygplan på alla hjärtansdag mot Thailand, som om att de va underbart! Phi-Phi island, Phuket, Karon, Kata, Khao-Lak, Koh lanta, Krabi, Ao-nang, Railey, Similan island, Bangkok, åkte runt överallt under en månad, med all kärlek i bagaget, trodde vi. Då de började brista, men vi blundade för det.
Thaiboxades för första gången i hela mitt liv, ledde 2 första ronderna, knockad sista! thaijäkel.

Därefter så har vi en hemkommen Patricia till Saltsjöbaden, påväg till Solidaritet med Johanna, och fick även möta på min överman. 'Migränattack nummer uno', aldrig känt en sån smärta. 90:- st för tabletter, susen gjorde dom.
Sen hann vi med en bowling i Sickla med Joi och Kim innan helvetet braka lös för alla.

I April finner ni mig på hästryggen, förstörd, krossad, ångest som äter ihjäl mig, tomhet och en sån känsla så jag inte kan beskriva. Försvann ner till Stjärnhov och Mimmi fick ta hand om mig under en helg. Mådde som sämst, trodde aldrig jag skulle orka titta upp igen.

MEN...
Jag lyckades, och i Maj 2009 så befann jag mig flera tusen mil härifrån, nämligen i Grekland med Min bästavän.
En vecka av ren glädje, där jag kunde skratta utan ångest, där jag kunde få slappna av och glömma, tack för du drog iväg mig, färdig och läkt kom jag hem till Stockholm igen.

Och ut på Berns skulle vi självklart!
Möter Simon, och hela min värld slutar snurra, luften tar slut vid första kyssen, vill inte att någon ska stoppa tiden, låt de alltid va kvar. Som alla dessa kort! Minnen som fångas, och man kommer till och med ihåg lukten, känslan, färgen i rummet. Hela mitt liv stannade till, och han kom in i mitt liv. För att stanna!

Mimmis student 12/6-09!
En dag av vänskap, en dag av kärlek, och den dagen du min älskade kom till. Dagen då du bestämde dig för att göra Mammas & Pappas liv till nått så mycket bättre än vi nånsin kunnat tänka oss. Dagen då min bästavän blev fri, så kom du till oss! <3 Och nu finns du i mig, i din pappa, alltid i hans tankar. Vi älskar dig.

Det jag vill komma fram till är att så mycket kan ändras på ett endaste år, så många känslor en människa kan uppleva på ett år, hur många minnen man kan bygga.
Och jag har lärt mig nu, att ta med ALLA minnen, även dom som vart jobbiga, för dom formar dig till den du är just idag! och jag är stolt över mig själv, att jag lyckats, att jag klarat mig, att vi fattat detta beslut.
Jag är stolt med andra ord!

Postat av: Ängla Pettersson

Publicerad 2009-09-12 20:32:59

FY SATAN VILKEN SNYGG TATUERING du har :D gillar din blogg :) lycka till med bebisen! hoppas jag och min kille/man snart blir gravid igen :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-15 19:56:14

hur jävla fina kort som helst!

underbar tatuering!

underbar blogg!:)

Postat av: Sofia - Snart ung mamma

Publicerad 2009-10-05 12:01:40

Är du häst intresserad? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela