Publicerad 2009-09-13 23:44:36 i Livet i Gnesta,

23.44


Vi gick och la oss i sängen en stund bara för att mysa efter Moas match! 5 timmar senare så vaknar vi upp, då det är svart i hela rummet! toppen! nu kommer jag inte få en minuts sömn denna natt.
Kollat på nothinghill ikväll, de måste vara en av alla mysigaste fimer som gjorts nånsin.

Inte blivit så mycket blogginlägg idag, har fått bloggtorka idag! helt torrt.
Ny dag imorgon, och vet att ni inte vill läsa enbart skräp.

GONATT!

Postat av: Carla

Publicerad 2009-09-13 23:47:01

Elliot tackar så mycket! =)

Jaha ok, jag skrev en kommentar igår nämligen!

Jag skrev att jag fortfarande inte förstår varför jag skulle varit arg på dig, borde jag vara det ;)

Postat av: Carla

Publicerad 2009-09-14 00:09:47

Yes supermysig, saknade mannen såklart men vi hade det jävligt bra utan honom ;)



Hehe, äh det var så många år sen och vi var ju bara tillsammans typ 2 år, och nu har jag barn och fästman så jag bryr mig inte mycket alls. Även fast han och jag inte pratar så hoppas jag såklart att han har det bra och så men mer än så är det inte =)



Det är lätt att virra bort sig där vill jag lova, men jag gick in på babyland och s rätt och slätt vad jag ville ha s fick dom plocka fram alternativ till mig!

Viktigast för mig som är 1,57 lång och inte speciellt stark var att jag ville ha en lätt och smidig vagn =)



Hur har du haft det själv i helgen? Har du haft en bra grav hittills?



Kram

Postat av: Carla

Publicerad 2009-09-14 11:03:32

Han kom hem igår på eftermiddagen, Elliot blev överlycklig! =D



Usch, jobbigt, vi håller på att tillfriskna från vad jag tror var svininfluensan, som vi för övrigt har haft typ 2 gånger :)



Jag har den "lättaste" vagnen, en brio happy som jag kan rekommendera varmt, lätt, snygg, bra gung och stilren. Se till att provköra vagnarna ordentligt i affären och var ine rädd för att trycka och pilla på allt! Många går tyvärr bara efter utseendet och hur många colla finesser en vagn har, men jag körde på en som passade mig och mina önskemål och jag är supernöjd! =)



Åh lyckos dig! Jag kräktes minst 10 ggr om dagen i 20 veckor, gick ner 7 kg men magen växte från vecka 6 så jag hade stor mage direkt!

=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela