Publicerad 2009-09-02 23:43:26 i ,

2 September 2009


Har haft världens goaste dag, och har nog insett hur mycket jag verkligen har saknat mina vänner.
Haft det så sjukt mysigt idag, och igår för den delen.
Mötte upp Steffi och Erika vid thekannan idag! satt och drack kaffe i orkanen, gick och kollade på tapeter sen. Har fått mina ideér om hur jag vill hur lägenheten ska se ut framöver! ;)
Och min walkincloset kommer vara rena rama drömmen! MIN egna plats, för mina kläder å mina skor! är en överlycklig tjej.

Jag och Erika gick in på gamla 'blåskålen' hittade min spjälsäng! så himla fin, dock ej för försäljning, men började prata med hon som äger butiken. Sen frågade hon mig om jag tänkt nått på vilken vagn jag vill ha framöver, så jag sa att jag har kollat på bugaboo camelont och från ingenstans talar hon om att hon har en i lagret! inte heller för försäljning egentligen, utan hon hade endast haft den som visning i fönster, med hela kitet. Mörk mörk grå/svart! så kan va kanon om man kan köpa den för någon tusing billigare, har ju aldrig rullats ute! slippa lägga upp till 10.000 på en vagn. Så ska kolla lite, priser och så. Får se om man slår till! dock väldigt tidigt, så vill hon hålla lite på vagnen vore de super.

Iallafall, tog oss hem, åt lite. Sen ringde Madde och fråga om vi ville komma upp till hennes och Patriks 'nya' lägenhet. Inte så att man inte har vart där föruut! men iallafall, nu bor lillflinken där, å toookfin va den! så himla kul att sitta och snacka massa skit till en kopp kaffe, mina allra äldsta vänner. Har verkligen saknat er!
Blev att äta korvstroganoff å kolla på film, sen sprang ja hem för att se om Simon kommit hem, dum som ja e så glömde jag nycklarna hemma!:/

Nu så blir de Pusskalas å mys innan klockan ringer aalldeles för tidigt här hemma! :)

Å GRATTIS MIN BÄSTA POJKVÄN TILL HELTIDSTJÄNSTEN, DU ÄR UNDERBAR! <3

Postat av: Therese

Publicerad 2009-09-03 09:46:25

Ja har en bugga...ÄLSKAR den...=)

Min är grå och blå...:-)

Det e så bra med den vagnen för man kan ju bara byta färg...:-)

Visst e den dyr.

Kostar ju en del, speciellt om man ska ha åkpåse och skötväska m.m dessutom..

Men det e sååå värt det...:-)

Postat av: Nicole -mamma till C

Publicerad 2009-09-03 20:45:56

Bugaboo Cameleon är en av de bästa vagnarna man kan ha :) Jag har haft den men har nu en Urban jungle som jag har haft sen min lilla var i magen.

Båda vagnarna är garanterat prisvärda och håller måttet :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela