Publicerad 2009-10-11 13:56:39 i Livet i Gnesta,

STOORHANDLAT!


Vi har sovit sjukt länge idag, vakna vid kl 12.00 och det kändes som jag inte ätit på flera år. Så ringde pappa å sa att han fick hämta oss, för nu ska de inhandlas mat!
Och nu är de helt FULLT i kylskåpet. Finns inge bättre när man öppnar å man bara kan välja å vraka på ALLT som finns. Så, mackor med bonjour-gräslök, skinka och choritzosalami på! :D MUMS. Sen varma mackor med hallon marmelad, en tallrik med hallonkräm. En kopp honungsté senare så mår ja som en kung!

Idag blir de chiill. Ska ta en promenad ikväll, skönt att röra på sig! lite ångest över all popcorn å hamburgaren ja fick i mig! "/ Men, vafan! Simmat i flera dar i rad så de va ja allt värd. Men badhuset har stängt idag! Så upp och simma imorgon.

Nu blir det att duscha, bädda om, så de blir rent och mysigt. Och hoppa in i en dusch, ren och fin kramas me älsk.
Vill köpa en massa nya fina underkläder.

Någon som har tips på smidiga, men SNYGGA bh:ar i större storlekar? Hm har knappt några D-kupor! "/

Postat av: s

Publicerad 2009-10-11 14:27:23

lindex! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela