Publicerad 2009-10-03 00:01:30 i ,

Att fastna på kort by Simon.


Får jag bara börja med att... fy fan vad jag e stilig i vissa vinklar!

Asså detta kort blev ju ioförsig stiligt, ganska tidigt 70-tal med blicken vänd mot ett annat håll, (nee för man fick ju inte titta in i kameran som man var född i en lada!), armen över soffryggen och den enkla toutchen av elegáns med handen lätt vilande mot knät.

Kanske inte var så snyggt, jag vet inte... Det enda jag vet är att jag fastnar inte på kort! det är helt skit jobbigt, kanske låter så jävla 15åring utan självkänsla för fem öre men så e det inte. Jag kan tycka att jag ser bra ut om jag går ute. Och kanske råkar spegla sig i en bilruta och bara känna FÖÖKK SEJK I DO LOOK LIKE A GOD!

Men asså just på mina jävla kort ser jag ut som grinchen på vartenda ett, det e helt otroligt, jag lyckas nästan alltid blinka, göra nåttt konstigt med mina ögonbryn eller bara se helt jävla retard ut. Jag vet inte vad jag ska göra. Se naturlig ut säger folk men fan det går ju inte för när jag gör det blir kortet fortfarande fel och när jag ser det frågar jag mig själv ''e det såhär jag ser naturlig ut?'' sen e min självkänsla nere på botten och krälar med dem andra emosarna!

Va bara tvungen att dela med mig av detta... extremt jobbiga tider för en man som inte riktigt pallar bry sig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela