Publicerad 2009-10-07 12:45:21 i Bara Patricia,

Bara få skriva av mig några ord.


Jag träffade en kille för en kväll, trodde jag.
Han va de första jag såg, och allt jag då ville ha. Jag tog de där första steget och kysste honom. Och hela världen stannade till, de va exakt så de skulle vara. Och någonstans tror jag att han kände likadant? den här killen är min pojkvän idag, och blivande pappa åt ett litet kärleksbarn.

Men då, trodde jag det aldrig. Även hur speciellt och underbart det kändes! Han följde med mig hem, och ni vet de vanliga.. Man har sex, morgonen efter går han. Men i vårt fall så blev det inte så? Antingen är ja för bekväm, eller kalla de va ni vill. Sprang in på toa, tvätta av mig sminket, borsta tänderna. Kröp ihop i hans famn, pussades, kysstes. Men ingenting mer? Första gången det händer när man är ute efter 'engrej' på krogenn.
Morgonen kom, han blev förskräckt! Jag och mimmi ligger och toksnarkar, och mitt hår står åt alla håll, som det alltid gör på morgonen, ser förjävligt ut. Men han stannade, trots hans vän åkte hem under natten.
Dagen kom, han stannade. Mimmi försvann, vi blev kvar. Bakis som vi va, fram med stighelmer, och lämnade inte soffan under hela dagen! jo, för att handa twisterglassen som vi kom fram till att vi älska båda två.
En dag blev två dagar, två dagar blev tre dagar! Sen 'glömde' han nyckeln en gång, två gånger och den tredje gången så frågade jag honom om han hade nycklar? Vilken galning egentligen! Hans HEMNYCKLAR? Tänk om jag inte ville se honom igen, kört för han stackarn.

Och jag trivdes bara mer och mer i ditt sällskap, njöt av att få vara mig själv! och inget behov till nått. Inte bekräftelse, inte festande. Ville vara med dig, och ha kul ihop med dig, de va allt för mig.
Sen kom den dagen, jag +:ade. Istället för att han skulle skrika i telefon om att ja skulle tabort bebisen. Så kom han från eskilstuna, hem redan efter andra dagen och bara tog mig i sin famn! kramade om mig, ja kände mig verkligen behövd och älskad.

Vi pratade, oj så vi pratade.. Negativa saker, om hur länge vi känt varandra, uppoffringar. Allt som hör till! Dag efter dag, att inte riktigt veta. Någon natt efter så låg vi och kramades i sängen då han sa: Men va ska bebisen heta? Och då började det kännas på riktigt! Jag visste vad jag ville. Jag ville ha ett barn med honom! inte med någon annan, just med denna underbara kille.

Främst tror jag att ja känner ett sånt tillit till honom. Oavsett vad som händer i framtiden mellan mig och Simon så vet jag att han alltid kommer att ställa upp för både mig och sitt barn. Oavsett vad!
Jag har alltid haft det som prio, jag vill att barnet ska kunna ha båda sina föräldrar, oavsett seperation eller inte.

Allting gick väldigt snabbt som ni förstår, men vet ni? Jag hade inte ändrat på något alls!

Killen jag kände från början brydde sig inte så mycket om nått faktiskt. Han jobbade inte då, han bodde hemma. Han drack bira och kolla på bajen. Ingenting mer!
Och alla uppoffringar han har gjort? Han visar en sån vilja så jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig.

Du valde att bli vuxen.
Du valde att ta tag i livet, skaffade en heltidstjänst.
Du va vuxen nog att välja trygghet framför bekvämlighet.
Du valde att flytta till en ort du aldrig satt din fot i.
Du valde att ständigt finnas till hands, du valde att lyssna på mig.
Du valde att pendla två timmar varje dag för våran skull.
Du valde ett liv med mig och ditt barn.
Du valde att älska mig!

Och för allt detta kommer jag vara evigt tacksam. Jag har aldrig träffat någon mer oegoistisk person i hela mitt liv. Och jag kommer alltid att vara tacksam över att du har gett oss det finaste som finns.
Finns inga ord som kan förklara min kärlek och min tacksamhet till dig.

Du har gjort mig till den jag är. Och jag trivs, har äntligen blivit bekväm i att 'bara vara mig själv.'
Jag älskar er över allt som finns.

Postat av: Sofia - 19 & Gravid

Publicerad 2009-10-07 13:22:13

Gulligt =) hur länge har ni varit tillsammans?



Jag köpte dem på Tradera. Hur smidigt som helst :) Och mycket billigare!



Hehe okej, nja skippa rockringen nästa gång. Och ta det försiktigt :P hehe Kram

Postat av: Anna

Publicerad 2009-10-07 14:57:52

Hej . Det känns fantastiskt , vilken känsla att hon äntligen kommit ut . Sista tiden gick vi bara och väntade på att förlossnings tecknen skulle visa sig . Men när man väl låg där på förlossning när det väl var dags så tyckte man att det gick en evighet .men det tog bara 6 h med samandragningar och när kryst värkarna kom och jag var öppen helt tog det 25 min . Efter hade man en enrgi , man bara låg och tittade på henne . Min sambo , han grät och sa det att det var det bästa han varit med om . Ja jag skulle logga in för att uppdatera min blogg , så stod det senaste inlägg :P hur känns det för dej ? är det ditt första barn? hur gick det med håret ? Kram Anna

Postat av: Anna

Publicerad 2009-10-07 15:00:58

Vad romantiskt =) det är inte ofta man hittar en sådan kille :P

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2009-10-07 17:41:48

Allt går om man vill :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-10-15 08:47:39

älskling älskling. jag får tårar i ögonen. jag önskar er all lycka i världen ska du veta. lilla trollet, jag saknar dig så...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela