Publicerad 2009-11-05 23:46:17 i Gravid med Wilja <3,

Torsdagskväll som denna.




l

Äntligen efter att jag har letat hela dagen så hittar ja sladdjäkeln, och vart låg en? KLART på hyllan! Så de va inte svårare än så. Men nu är den funnen, och jag är glad igen!
Här kommer lite bilder som jag tog förut idag, och här ser ni, ja kan faktiskt ha mina älskade JEANS! och kan såklart inte förklara lyckan. Den padda jag blivit! Kolla på kortet överst, noga.. Se hur magen hänger! ;)

Sitter och kollar på Navy CIS för andra gången denna dag! skiten står på. Älskling kom hem förut idag, tiiidigare än vad jag trodde! tack och lov. Och sen blev det att handla vindruvor, passionsfrukt, kiwi och lite gott. Kollat på en film, och nu sussar han så sött! Längtar efter att få ha tid med honom, en hel dag! bara mysa, pussas och kramas, hitta på saker. Och inte vara sjuka, och ligga bänkade framför tv:n.

Sen kom Steffi förbi en stund förut idag också! Gjorde min roligaste upptäckt denna dag också, vart man stänger soporna! och NU ska ni få höra. Jag bor på tredje våningen! vi börjar där. Gå ner en trappa till 2:an, gå igenom hissen till andra huset. Gå i en korridor, ner två trappor till. UT! och sen igenom en 'port' och POFF så kom jag fram! vilket jävla projekt för att slänga soporna?! Helt otroligt!

Lovar att sköta disken resten av året om Simon tar soporna! ^^, fair tycker jag.
Som sagt, mötte Steffi i spöregnet. Konsum kallade! Köttfärs, potatis, sås, svartvinbärsgelé inhandlades! Sen blev de pannbiff med koktpotatis, MUM! Sen att värma sig i soffan, mysigt, och tack för de! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela