Publicerad 2009-11-10 22:59:48 i Mina tankar,

Stå upp för er istället, Skit Gnesta!


Idioter, de är exakt vad ni är!
För att jag är gravid så är det fel av mig och min pojkvän att gå ner till hotellet och lyssna på musik och träffa lite folk? ska jag sluta leva för att jag är gravid? tvärtom! för min del så börjar mitt liv nu!
Jag vet att detta är Gnesta, och jag blir inte förvånad. Men att ni har mage av att ens prata med mig? kommentera i min blogg som om jag vore dum i huvudet? snälla! hitta saker och prata om, och väx upp.

Ni känner varken mig eller Simon längre, och vad vi har beslutat rör inte er! och att de inte är hans barn?
Snälla! va är de för jävla skitsnack? Skulle jag då ens överväga att behålla barnet om det inte va hans?

Så himla less! Börja leva erat liv. Och dom besluten jag har tagit, och de jag värdesätter kommer ni aldrig ens att komma till. Ni är alltså äldre än vad jag är, och hur visar ni det? på ett sätt som är så omoget.

Postat av: M

Publicerad 2009-11-11 07:06:26

SUCK Patricis. Fan, du vet ju hur det är. Det där är bara att skaka av sig. Gnesta är en håla av snack, och dem som snackar har inget eget liv.



Jag va på Hotellet på halloween, och jag tänker vara där på Lucia. Vad i helvete spelar det för roll fr att jag är gravid? Vi dricker ju inte? haha. DET är det viktiga.



man kan inte stänga in sitt liv till en bubbla, barnet ska inte vara något som är jobbigt, något som hindrar än - då blir man ingen bra mamma sen.



LEV ditt liv tjejen. SKIT i vad andra säger, tycker & tänker. För till saken hör det - att dem aldrig kommer våga säga det rakt ut till dig. för det är gnestafjortisarna för fega för. Både de i din ålder & dom i min ålder & uppåt.



Livet har precis börjat.

Du ska ha barn.

Det ska jag med.

NU TAR VI DOM! :)

Nu ska vi gå där, på hotellet, träffa våra VÄNNER & knuffa de andra töntarna med våra magar mitt i vädret ;)



Kram / M.

Postat av: Madde

Publicerad 2009-11-11 10:51:42

Är simon den riktiga pappan? :)

Postat av: Emma

Publicerad 2009-11-11 12:12:28

Vad tråkigt gumman! Klart ni måste få gå ut och roa er, bara du dricker vatten eller läsk ;) haha! nejmen så är det här i Gnesta, alla pratat om precis vad som hellst, påhitt eller sanning. Så har det alltid vart.. Sen det där med att han inte är pappan kanske folk har tagit på fel sätt efter de du skrev i bloggen tidigare då du inte var säker, men folket ska ju inte snacka ändå!

Hoppas du & maggen mår bra! :) Puss gumman <3

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-11-11 16:58:21

Gnesta är gnesta, skitsnackarnas samlingsställe ! Så att lyssna på vad folk säger är bara dumt.

Gnesta har och kommer alltid vara fullt med falska personer som inte kan stå upp för vad dom tycker och om dom (mot alla odds) skulle stå upp för sig så gör dom det i grupp!

Tyvärr är det ju så att många inte har bättre för sig än att snacka skit om andra, dom mår helt enkelt bättre av det.

Jag tycker iallafall du ska stå på dig och skita i vad andra omogna tjejer (Ja för jag gissar att det är tjejer) går runt och säger.

Du och din pojkvän vet att ni gör allt för eran bebis i magen och det är huvudsaken.

vad andra säger bakom ryggen på dig eller via internet ska ni bara skratta åt.

Lycka till med allt ! kramar

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-11-11 21:22:38

skit i dem som säger och kommenterar en massa elakheter! Ni är inte värda dem, ingen av er tre. Ignorera för det är bara barnsligheter. Folk är säkert avundsjuka på er för att ni har lyckats få det så bra. För det är iallafall vad jag känner när jag läser din blogg, att ni är en jätte mysig och gullig liten familj:)



Svar på din kommentar. Har inte varit nere i er del av Sverige på snart två år, men har faktiskt tänkt åka ner, iallafall jag och Ella någon gång efter jul. Måste ha koll på det här med vaccinering och det, de säger ju nu att 6 mån och uppåt får det och Ella är ju 6 mån den 5:e december. Hade vart jätte kul o ses om vi kommer:)

Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela