Publicerad 2009-11-30 17:39:44 i Livet i Gnesta,

Rent hus!


De luktar GOTT! Lägenheten är i sin ordning igen! Allt är dammat, putsat, golven rena och skurade! Soporna kastade. Saker rensade, och tvätten hängd! Nu är det mindre kaos! Och ja älskart. Satt upp en tavla har jag också!

Vill få ordning på sovrummet.. Men vi väntar tills vi kommer ställa in bebissäng, hyllor och målat. Och sängen lär vi vänta med tills iallafall i Januari. Vågar inte handla nått ännu! "/ Gud, vet inte varför ja känner så?
De kommer bara bli ännu en större ekonomisk smäll sista månaden när vagn, bilstolar, leksaker och ALLT fattas! Men det känns för tidigt, men frågan är ju den.. Är det för tidigt? Är snart i vecka 26! Gud, panik!

Så sovrummet kommer bli prio ett, och sen sätta lite mer färg på tillvaron! ;) Tror det behövs! allt går i vitt och svart här, så IN med färger, IN med mysfaktorn! Sen är det klaaarrrt.

In i duschen, sen iväg och handla lite småsaker! juldukar och lite mys. Känns som vi ligger EFTER.
Och imorgon så drar jag och Pappsen iväg innan interljuvn och handlar ljusstakar och resterande av julsakerna.
I need it.

Jacka, första andra.. tredje SÅLD! Klart.

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-11-30 18:53:18

Tack för fin-fina ord! :) Ja det känns helt underbart skönt! =) äntligen kan vi bara vara som vi vill! :)

Postat av: tittie

Publicerad 2009-11-30 21:17:58

jag är en vecka efter dig och har känt likadant, att det varit för tidigt att köpa något. har fått för mig att det betyder otur.. men sen insåg jag som du skrev att det kommer bli jäkligt dyrt att köpa allt på en gång, är ju ändå en hel del som ska fixas. så nu har vi vagn iaf och ska fixa skötbord och lite sånt med så inte allt kommer på en gång. :)

Postat av: Katinka

Publicerad 2009-11-30 21:23:08

SJälvklart är det inte för tidigt med vagn, jag har redan köpt min för att lugna nerverna. Vår ekonomi är inte heller den bästa nu så vi köpte medans vi visste att det fanns pengar. Den vagnen jag köpte var helt ny och kostade "bara" 2500 sedan så köpte vi begangnad spjälsäng på blocket så kör på det : ) man blir mkt lugnare när man har vagnen vill jag lova.. Sköt om dig

Postat av: linda

Publicerad 2010-05-06 22:37:49

hej vad jag förstått så smörjde du in magen för att undvika bristningar, min fråga är då hur ofta smörjde du in dig och med vad?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela