Publicerad 2009-11-05 15:21:21 i Livet i Gnesta,

Någon som har denna?


=

Jag inköpte denna i början på sommaren, och jag använde den första gången jag träffade Simon! och JA, då fungerade den precis som den skulle. Perfekt fina lockar!
Men jag får bara inte till det igen? förstår inte! plattar ut lockarna bara, hur ja än vänder och vrider.

Någon mer som har blivit besviken av denna? Dock fungerar den som ett mirakel när det gäller att platta.

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-11-05 19:14:46

Jag har en babyliss iCurl, har bara använt den en gång dock.. Är rätt krånligt att göra lockarna på sig själv, sist tog det en timme för hela håret och då var de min mamma som hjälpte mig.. Men om man övar mycket så kanske de blir bra, dock skulle jag såhär i efterhand hellre köpt en vanlig locktång..

Postat av: M

Publicerad 2009-11-05 19:57:56

Jag har den! :) Tycker den är grym hela tiden! Däremot kan ju vissas hår ändras under en graviditet, kanske är det? :)

Kramis* inte fått igång msn än?

Postat av: joi

Publicerad 2009-11-05 20:44:41

min granne har den där! ja testade den igår! HUR jag än gjorde så blev de inga jävla lockjävlar.. höll på o slänga ut den genom rutan.. 0 av 5 toasters! om man gör som hon gjorde på reklamen å¨tv för den blir de fan inga lockar.nu blev ja upprörd igen! haha!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela