Publicerad 2009-11-15 21:08:51 i Livet i Gnesta,

Myshys i stan, bowling!


ÅTER IGEN SÅ AVSKYR JAG NÄR JAG HAR SKRIVIT OM HELA MIN DAG, OCH ALL MIN TEXT FÖRSVINNER I ETT VACKERT TAGENTSLAG! HERREGUUUUD

Dagen började som sagt inge vidare, magen gjorde ont och illamående till tusen!
Iallafall, ner till tåget emot estockholmo med hjärtat som sällskap, latten i handen och en torr mackhelvete från pressbyrån! gammal skräpig sallad, och utan smör! iallafall, den lilla torra biten lugnade tjejen i magen, och kaffen slank ner fin fint!
I Järna så hoppade syrran på, och hon va blond?! helt otroligt! Varje gång jag träffar min kära syster så har hon en ny färg i huvudet. Slår vad om att till på Lördag så är hon svart i skallen! ;)
Blev en massa skratt och härligt snack på vägen upp! trots det hemska vädret utanför.
Kommer till stan och då ska vi möta upp min u n d e r b a r a  storebror, och jajjemen! Där såg vi honom.
I rutig skjorta, tweedkavaj, stor halsduk inlirad runt halsen, keps (?!), handskar, b-jeans och BOOTS! Och ja han är gay. Men hjärtat skutta och lyckan blev enorm när vi såg honom!


Arm i arm så gick vår lilla trio in mot gamlastan. In på SF bokhandeln, Bartek inhandlade den nya buffytidningen. Sen till muren som ja också kan tillägga är ett utav gamlastans mysigaste fik som blir till en glassbar om sommaren! Så av med skorna, på med filten, kröp ner i soffan med en kaffe som värmde, och mat som slank ner i magen. Då blev det prat, djupt och mycket! Tre syskon, tre historier och tre olika minnen. Men de va allt intressant, och alla gick nog därifrån med stenar som lättat från bröstet!

In mot stan igen då vi bestämde oss för bio! Veronica bestämmer sig för att dö. Men ingen bio åt folket, den gick inte! så iväg till gullmars för att köra lite discobowling så JÄVLA roligt!!

Och vem ÄGDE om inte lillesyster? - förutom att min bror kom ikapp mig i sista serien med TVÅ poäng!
Anser mig ändå själv som allra bäst! ^^,

 

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela