Publicerad 2009-11-25 14:02:30 i Livet i Gnesta,

MIN DATA E PAJJ!


Eftersom min data verkligen har nått fram till bristningsgränsen idag och stänger av sig själv, så passar jag på att sno åt mig mimmis minidata medans hon står i duschen. Ska försöka mig på detta, medans mina fingrar är chubbie själva! skriver en sak och får radera, kommer fram konstiga saker. Går inge bra för mig!

Nu blir det att duscha, sen med tåget till Stockholm! Biljetter till horseshow på fredag är också bokade! Jajjemen, nu är de spiiiikat och klart.
Nä klarar inte av att skriva mer nu! Försöker mig på en update sen ;) Och kameran ska med!

Älskar min pójkvän oerhört obeskrivligt mycket.

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-26 09:25:11

Klart det går. Kan Jag kan väl Du? Det gäller att rida med SÄTET, inte med sina långa ben :) Jag & Classie baby fungerar utmärkt ihop trots hennes höjd & min korta längd :) Sen beror ju allt det där på hur man fungerar ihop från marken först, hon känner mig Nu & har lärt känna min kropp, mina signaler, mitt språk & vi jobbar som team - från mark & från ryggen - DÅ GÅR ALLT :) Men visst är hon hög alltid, fick lite svindel i början ;) hihi men nu tycker jag inte alls hon är hög :)



KRAMIS!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela