Publicerad 2009-11-20 00:32:07 i Livet i Gnesta,

Memories.




När jag vaknade imorse så stod klockan på 12.30! tacka gudarna. Äntligen lite sömn! så, på mobilen ser jag att jag har en storebror som verkligen behöver sin lillasyster! så upp i kylan och in i duschen, på med ansiktet och på med kläderna! springa ner till tåget, där man får stå i en härlig KÖ i evigheter innan man kommer till skott!
Iallafall, Madde kommer inrusandes, ciggaretter langa jag till henne eftersom hon aldrig skulle hinna med kön.
Så en härlig resa upp till Stockholm med denna tjej! :) Sålänge sen vi prata, så! hon skulle ut och vifta på sina lurviga medans jag med mössan på ska upp till estockholmo. Ja, jag känner mig alltid lika het nu förtiden.

Till Farsta, lite med med b. Sen blev det hem till mamma, utan att träffa henne! så, nu sitter jag här.
En pojkvän som ligger och sussar i min säng/som mamma har snott. En bror som springer omkring och yrar och hans pojkvän med en tandborste i munnen!
Gonatt från min sida av stan.

Imorgon så ska ja hämta mitt paket från bubbleroom äntligen!!! ska få se min fina klänning, och HOPPAS jag kan ha den på mig? tveksamt! nä, nu blir det mkt skit här.

Ta-taa!
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela