Publicerad 2009-11-30 11:17:06 i Livet i Gnesta,

Knaprar alvedon!


Det värker, värker in i benmärgen! Gör så förbaskat ont i axeln, har inte fått en blund inatt. Gud, är så irriterad! Så vaknade nu, tog två alvedon och kasta i min frukost. Nu sitter jag här i de grå och är den bitterfitta som jag är!

Trött på att ha ont. Rumpan/svanken dödar mig snart! För varje dag blir det värre. Och det går INTE att massera, för att jag hittar inte vart de gör ont när jag är still och ligger ner, såfort jag rör mig så bara smäller det bara!
Förstår inte vad det är, foglossning? tveksamt! det sitter väl allt framtill och inte strålar ner mot rumpan?
Känns mer som om att de är någon nerv som blir i kläm när jag går? "/

Försöker nu få tag på min man som har skrivit att han har kommit på världens affärsidé så vi blir rika? ;)
Vi får se vad den idén innehåller. Känner mig lite smårädd ärligt talat^^

Idag så ska det städas nu har Mimorschky varit här i en HEL vecka och det går verkligen inte att ha det städat och fint när hon är här hemma! ;) Så nu jävlar blir det att skrubba soffa, skrubba golv, skrubba kök, allt ska putsas!!
Och försöka ta oss till södertälje, måste inhandla lite julglädje till denna lägenhet.

Känns deppigt att alla andras fönster skiner skiiinande! ;)
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela