Publicerad 2009-11-14 00:38:41 i Livet i Gnesta,

Ingen uppdate på hela hela dagen!


Jag har varit helt sämst på att uppdatera idag, och de beror på för att jag lekt doktor åt min älskling, som tyvärr allt bara blir värre.
Inatt va febern upp mot 40 grader, och hosta och allt blir bara värre. Nu gör de bara ont säger han! "/ Är jätte orolig.. Men som sköterskorna i tele säger, att de är bara att dosera med alvedon och få i honom massa vatten!

Så, idag har det varit sjukstuga här hos oss! Pappa kom över imorse med ett paket alvedon! vill inte ut och smitta resten av befolkningen IFALL det skulle vara den nya flunsan. Så, tack igen! Sen kom han även över me ett gäng roliga räkningar, tack! verkligen det jag ville ha nu! "/ denna månad blir k a t a s t r o f a l.
Nu med sjukdagar och allt också! nä, sluta tänka.

Hoppas att baby blir frisk till imorgon, eller iallafall bättre! är så orolig, och sova är bara att glömma med honom i sängen! byta lakan konstant, upp hela tiden med alvedon, hämta vatten, ta tempen, krama om honom! ja, jag kommer att kräva så mkt kärlek och 'tahandom-mig' när du blir frisk! ;) MIN TUR!

Söndag blir det iallafall bio med siss och storebror. Ska bli härligt, göra nått! trots ekonomin säger: nej. Måste unna mig något innan ja deppar ihop! Handlar om att prioritera ett biobesök, HÖGT upp på listan!
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela