Publicerad 2009-11-24 22:13:27 i Gravid med Wilja <3,

Idag den 24 November 2009 så...


Idag hände det något som fick tårarna att spruta, en lycka som är obeskrivlig! Vårat lilla gryn sparka mamma, så vi kände henne på magen. Och man såg när fötterna kickade och att magen flyttade sig! Mimmi satt brevid mig, och va helt förtjust. Vi önskade att Pappa skulle vara med, men såfort han kommer hem och lägger handen på magen så slutar hon sparka! vilken envis liten tjej. Jag hoppas att de kommer bli mer och mer, för denna känsla! är helt obeskrivlig och lyckan som åker genom hela kroppen! att få vara med om detta? Att hon faktiskt är här inne! att hon sparkar och har sig, de gör allt så verkligt. Och.. Jag är världens lyckligaste flickvän och blivande mamma! våran lilla tjej kommer vara de absolut betydelsefullaste i hela mitt liv.

Föresten! Idag kom mitt syster hem till mig och lämnade över dom första 'prylarna' så nu är de inte bara bebiikläder som finns i denna lägenhet, utan vi har också äran att ha en: bilbarnstol som kommer åka in i morfarsbil direkt som extra! sen fick vi även en oanvänd bärsjal i vinrött med ring, oerhört fin. Sen även en bärsele! OCH en babysitter. Så nu har vi extra upplagor! helt perfekt<3, tack snälla för du finns.

Vi älskar dig// Mamma och Pappa.

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2009-11-24 23:50:10

Jag hade alltid, eller har extra av allt.

2 babysitters , två bilbarnstolar, två vagnar, kunde inte bestämma om urban jungle eller bugaboo var bäst, tonvis med kläder..

jag blev ett litet freak haha

Postat av: Theres - mamma till vincent

Publicerad 2009-11-25 09:39:24

Åh den där känslan alltså! Kommer ihåg den där enorma längtan.. Hoppas att det är dags för ett syskon här snart :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela