Publicerad 2009-11-11 01:15:33 i Mina tankar,

Gonatt från vår lilla!


Efter mycket funderingar och besvikelse denna kväll, så är det dags att lägga huvudet på kudden och försöka somna. Tack för allt ikväll gumman, har setat med flera koppar té och bara fått prata ut. Känns så otroligt skönt! tror jag behövde det. Och som sagt, är nog inte den enda som de går snack om, men jag förstår bara inte själva grejen, och vad som gör att de blir så roligt att prata om?

Och nu med graviditeten, så har jag verkligen insett vilka vänner som kommer finnas vid min sida, oavsett vad. Och vilka som inte gör det! för falska människor kring mitt liv vill jag inte ha nu, och inte kring liten och min familj heller. Folk som man aldrig kunnat ana har sagt så otroligt obeskrivligt värmande ord om mig, och jag kan bara tacka! Att ni har sätt mig för den jag är, och inte för vad som sägs.

Och det värderar jag högt!

Här kommer nått annat! min mage, den är så spänd, stenhård och uppblåst! har fått ett extraöga också, MIN NAVEL. Den har aldrig pekat utåt, men nu gör den de! varje gång simon lyfter på tröjan så skrattar han lika mkt, retar mig för äckel-naveln. Och ja! fin är den inte. Min piercing vill ja ha tillbaka, dölja mitt fjärdeöga! ;)

Gonatt till er ALLA.
Mängder med kramar!

Postat av: Charlotte - Gravid

Publicerad 2009-11-11 10:21:06

sv: Tack :) ja, vi får hoppas att du har tur, den kan ju klara sig :)



kram

Postat av: Linda

Publicerad 2009-11-11 11:17:43

Även om jag har 6 v kvar till Bf skulle jag också vilja ha en sån där sööt mage, Min är bara där... Utmärker sig inte något vidare.. märks knappt..



Kram

Postat av: Charlotte - Gravid

Publicerad 2009-11-11 14:22:03

Du är så vackert gravid, syns att du haft piercing i naveln :)



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela