Publicerad 2009-11-01 09:39:23 i Livet i Gnesta,

En pojkvän, som inte är som alla andras! <3


Nu har jag varit dålig på att skriva igen, men flytten har tagit upp ALL ledig tid som vi har haft, men nu är vi nästan färdiga, och heeey jag älskar den! i Fredags så va de jag och Papps som slet hela dagen, körde alla mindre grejer, kartonger, kläder, skor, kökssaker, lampor, täcken, madrasser, speglar, saker till badrum osv! Inhandla mig ett par fiina blommor! och igår så kom syster och Robban och hjälpte oss med ALLA grejer! Så allt förutom säng har vi, eller ingen gavel. Så därför blir det att åka till IKEA idag och införskaffa oss allt som fattas!

Jag lovar er att bilder kommer att komma upp! våran mysiga lägenhet.

Och sen igårkväll så blev det en lugn variant, jag har börjat hosta som en tok! "/ Så vi lagade hemmagjorda hamburgare, mös ner oss i soffan, sen börjades de! ungar som knacka på dörrn: BUS ELLER GODIS!
Och allt vårt godis vi hade till kvällen va som bortblåst? de tackar man för!
Sen så kollade vi på lite filmer, hostan tog över allt. Så på med Lars winnerbäck, och mys ner i säng!

Nu vaknade jag, helt övergiven i sängen! alldeles tyst och kallt.. Tog på mig kläder, ropa på Simon utan svar? Så gick ja ut.. och då såg jag, älskade står och lagar pannkakor!<3<3 och sylt har han redan varit och handlat.
Hjärtat smalt igen. Jag har jordens bästa pojkvän!

Postat av: Jacqueline

Publicerad 2009-11-01 10:13:42

Morrn, morrn. Allt bra med dig? :)

Postat av: Fästmö Pernilla

Publicerad 2009-11-01 10:15:54

Hej! Jag har ställt en fråga på min blogg angående en tatuering som jag jättegärna skulle vilja ha svar på... Skulle bli jätteglad om du kunde ta dig tid! Ha det bra...

Postat av: wania

Publicerad 2009-11-01 10:26:29

Heej heej! Fin blogg!



Hjälp mig att nå toppen som Kissie i hundformat! Thank you, darling! <3 xoxo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela