Publicerad 2009-11-24 11:59:20 i Livet i Gnesta,

Låångpromenad, helt slut.


Ut på låååångpromenad med Siri, sen kommer syster över med sina monster och lånar datan ett slag! :)

Kom hem alldeles nyss, varit ute i snart fyra timmar och kastat pinnar och sprungit omkring med lilla tjejen! Nu ligger hon nybadad i soffan och jag är lika trött jag. Börja att laga lite lunch alldeles strax!

Syster och ungarna kom också, så nu har Siri busat omkring ordentligt! Alva va tokrädd först, men sen gick de bra. Hon blev som en liten klängapa! ;) Och Moa blev helt förälskad, och hem va de sista hon ville.

Fick svar på annonsen på den otroligt underbart fina hästen idag också! HON finns KVAR!
Det skulle vara helt perfekt, taget från himlen! och de är ödet. Hon är under igångsättning igen, hon har fått ett föl. Så, att börja tillsammans från början och träna.. Kan det bli mer perfekt? Starkt psyke, och älskar barn. Härliga tjejen är 12 år gammal, och hoppar 130 på bana. Eller gjort det tidigare, dom har inte velat höja, men hon hoppar som en gudinna! dressyren bör vi träna på. Så väntar på svar nu igen, prata lite mer ang allt! Och jag måste tänka och planera. Går inte bara att skaffa en häst sådär från ingenstans.

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-24 13:21:44

Hellu! Haha jag har glömt vad jag skrev till dig, som du svarade på? Något om 300kr :)



Är det köpe av häst eller foder eller medryttare? Kram!

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2009-11-24 20:24:17

Haha ja men typ?

Erfarenhet av skor från Nelly?



Tack så mkt. Det var en kompis till mig som fixade och det var hon som fixade bilderna på C då hon gillar att fotografera. Hobbyfotograf lixom :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela