Publicerad 2009-11-03 16:06:56 i Livet i Gnesta,

Blev så jätte glad!


För en liten stund sen så hörde jag nått vid dörren, trodde de va posten! men då trampa en sjuk liten pojkvän in innanför tröskeln! snörvlig och jätte sjuk! :( Så, stoppa om honom i vår säng och nu 15 minuter senare så sover han! Inte nu, inte han också! jävla sjuka. Vill verkligen inte bli ännu mer sjuk nu, och fan! inte Simon också.

Syrran ringde förut, i panik! trodde det handla om liv eller död.
Men hon satt på dagiset, och såg ett namn hon tyckte promt att vi skulle döpa vår lilltjej till. SVEA! :) Och ja, jag bara älskart.

Postat av: M

Publicerad 2009-11-03 17:27:41

Hellu! Jo, hur lång är du? jag är också kort, 158! ;) men det är ju så himla olika det där, finns ju dem som är supersmala & korta som man tror de ska synas på direkt, men som de inte syns på förens vecka 18! Väldigt individuellt!



Japp, vi bor i skogen! Haha, så du bor ju egentligen "i stan" om man jämför ;) haha.



Jag vet vem du är via Gnesta, helt enkelt! Världen är liten, sen är du i samma ålder som min bror, så på så vis har man lite koll på den årskullen. Har även gått i paralellklass som DIN bror när jag var liten! :)



Ska berätta för dig vem jag är snart, börjar kännas fånigt. Men anledningen är ju för att vi inte gått ut med det offentligt än via facebook osv.



Jag vet inte om dem gör könsbestämning sen också, ska fråga det faktiskt för vi vill ju ta reda på kön också! Vart låg det du rekomenderade? uppe i stan?



Dem skulle ta 300kr för ett ultraljud, så det va väl inte så farlit, tror jag. jag vet ju inte vad det brukar kosta :) KRAM!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela