Publicerad 2009-11-30 11:54:08 i Blandade bilder 08-09,

Bilder från i Fredags på Horseshow.







Här kommer det lite bilder från hoppningen! Tog nog 600 bilder, MINST! men fick inga bra. Och dom som blev bra, blev likadana. Samma bilder, samma hinder. Satt lite knepigt till me andra ord! ;) Och jag mixtra med min kamera. Den ville verkligen inte! Och nu är den tokdö, så in på laddning ska den!
Hörde Simon briljanta affärsplan, sounds TO nice! så vi får se om vi blir rika innan denna månad är slut.
Skulle behöva att plussa lite på kontona nu.. Ligger ganska illa till! ;)

Snälla gode gud, LÅT mig få detta jobb imorgon! skulle underlätta så extremt mkt. Två löner, två och inte en! mammapenningen höjs, de kommer bara bli bättre. Ush, vågar inte ens tänka tanken om inte.
Fram tills i Jan på en lön? De klarar vi! Men inte mer än så.

Postat av: Erica

Publicerad 2009-11-30 23:39:41

Hejhej!

Lycka till imorgon!

förstår verkligen hur du känner. Jag ska också på intervju imorgon och känner mig riktigt nervig med tanke på att jag skulle behöva det här jobbet. Men jag har pratat med försäkringskassan och de sa att även om jag får ett jobb nu så kommer inte min föräldrapenning att höjas då man ska ha jobbat 6 mån (Jag har bf 1 Maj) . Har de sagt något annat till dig? :S

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela