Publicerad 2009-12-03 12:00:11 i Mina tankar,

Tomt, ledsen, rädd?


Sen har jag även en dum men underbar pojkvän som skrämmer livet av mig här hemma.
För det första så är han en facebook nörd, så han sitter på skiten hela dagarna genom jobbet. Telefonen har han laddat hela natten, så batteri FINNS på telefonen. Sen är den avstängd, tänker inte så mkt på det? Men klockan 16.30 ringer jag igen, och - fortfarande avstängd? Då börjar oron komma, att det ska ha hänt nått? för han verkade inte vara på jobbet heller.

Gick på stan med Steffi, försökte att inte tänka på det. Men ringde lite då och då ifall jag skulle komma fram! Men när vi står på Bik Bok så går det signaler, och jag trycks av?! Nu börjar jag bli rädd på riktigt.
Börjar reflektera hans brev som jag fick på morgonen.

- Avstängd
- Han ligger kvar 15 min extra på morgonen och är lite ledsen.
- Får ett brev på tre långa sidor, där det står: förlåt minst tio gånger.
- Och inte online nånstans!

I brevet stod det bland annat:

Håll om våran lilltjej så hårt du bara kan och tala om för henne att Pappa älskar henne så högt, och även dig själv. Men jag kan inte bara tänka på mig, utan oss.
Så förlåt, och jag kommer alltid att finnas här för er! men just nu kan jag inte ge er allt jag vill.

De är väl KLART mitt hjärta slog i 280 och ja, jag trodde inte att han skulle komma hem nått mer.
Så, åkte hem.. inge svar, en kopp te.. inge svar! Satte mig bokstavligen i fosterställning i duschen, höll om magen och fråga: vart är Pappa och tårarna bara rann ner.

Sen ringer det! och det är SIMON! klockan va 8, och han har jobbat över och hans jävla skitiphone bråkar, och de gör den alltid i början, min också! men de tänkte jag inte på.
Så han kommer hem i panik och undrar varför jag är så himla ledsen, kramar om mig och säger att jag aldrig aldrig får tänka så. Och att han måste formulera sig bättre!! :) och jag blev arg, glad, lycklig... och fick tillbaka lugnet! Så, kramades, kände bara på honom. Trodde jag va i en dröm, allt va bara en dimma!

Jag älskar dig så otroligt mycket Simon, gör aldrig såhär mot mig igen.
Carl Simon Elis Brandén, du är min andra halva. <3 , utan dig! ingen Patricia.

Postat av: Linda

Publicerad 2009-12-03 13:02:09

hehe ja antingen är hon flint eller så slipper du halsbrännan för du just har en flicka..



haha ja nu är de faktiskt synd om mig, jag vaknar och gråter på nätterna.. v 37 idag.. SNART över fan så skönt de känns att äntligen själv kunna säga ordet SNART

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela