Publicerad 2009-12-07 12:31:39 i Måste ha - Wanties,

Tankar kring nyårsafton, håller ni med mig?


Denna söta klänning kostar endast $24.80 men med frakt och tull så skulle den totala kostnaden bli över 700 svenska kronor...

Hittade den här klänningen från forever 21 och blev helt förälskad.
Hur perfekt är inte den till jul eller nyårsafton? lagom detaljerad, härlig och annorlunda färg, då man inte endast bär 'den lilla svarta!' men med lite färg och lite detaljer. Till smycken?, helt perfekt!


Detta år är även det FÖRSTA året jag inte behöver lägga ner veckor och tid på att hitta de perfekta kläderna till nyårsafton, hur skönt är inte det? kommer lixom inte komma i nånting! och då tager man vad man haver.

Allt som har med nyårsafton är så extremt överskattat, håller ni inte med? man planerar i flera veckor! de slutar aldrig som man önskat. Antingen står man ute i kylan med champange i håret och gråter iallafall. De uppstår bråk mellan alla man är med, och festen man planerat slutar i missöde.

Har ni varit med om nått år, där ALLT har gått på räls? För även hur trevligt jag har haft, så är det alltid nått!

Antingen att klockan är 2 och nästa tunnelbana går klockan 5.... så man sitter i sina skyhöga klackar, bara ben! och alla taxibilar är upptagna. Känner ni igen de? de låter som mina senaste år.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela