Publicerad 2009-12-11 17:06:16 i Livet i Gnesta,

TACK!!


TACK snälla för alla kommentarer och tips om vagnar! Känner att jag har fått jätte mycket hjälp.
Men jag har inte blivit klokare tyvärr!
Buggan låter helt suverän på miljoner sätt. Och som många säger, de går visst att hänga saker på etc. De tror ja säkert, de skulle jag såklart också göra! Men butiksförsäljaren på BONTI talade om för mig att jag INTE skulle göra de. Så svårt att säga!

Med tanke på att jag inte bor mitt i stan längre, så känns det bra att ha en vagn som tål mer underlag. Och inte bara asfaltsvägar! Så för oss blir det nog Cosmon iallafall.

Får tacka för ALLA snälla kommentarer ännu en gång.

Postat av: Klara

Publicerad 2009-12-11 17:58:22

Hej! Var inne på en smyckesblogg och kom och tänka på dig när jag såg ett gravidsmycke där, har du något? Ett sånt där med en pingla i som barnet hör från v.20 och ska uppfatta ljudet som rogivande och lugnande? =D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela