Publicerad 2009-12-17 10:59:16 i Livet i Gnesta,

STOOOOOOOOORM!!!!


Herregudarnas, hur ska jag ta mig UT? de kommer ju aldrig i hela mitt liv att fungera!
Sitter här hemma i soffan inlindad i täcket, och äter min yougurt och kollar på tv4 om alla bloggar. Kissie, Kenza och fooki. Förlåt, en toppen blogg säkert! men hon låter efterbliven, prata inte tacka!

Igår gick jag inte in och bloggade på hela dagen! vet inte, har tappat suget lite? känns som de inte händer så jäkla mkt i mitt liv nu lixom, och det händer ju inget! men vill läsa om helt meningslösa dagar inomhus? Kanske tänker helt fel. Men fan, de känns det ju lite tråkigt lixom! förståår ni?

Iallafall, igår så gick jag upp till Pappa! Stephanie ringde efter 5 minuter, och sa att hon ångrade sig och kom hem till honom, åt va nog det första vi gjorde. Så upp på vinden och började rensa! Skulle hämta min servis, fina tallrikar, djupa och flata, glas, martiniglas, vin etc. Ju mer ja rensa ju mer slapp ja göra när pappa dör^^, hans egna ord. Icke mina!

Jag och S kom på den briljaaanta idén att ta med oss HAJEN, min surfbräda! skulle åka pulka på den, jo för de gick ju lagom smutt? aldrig skrattat så mkt i HELA mitt liv. Glömde svarta plastpåsar..... Så, ner till ruutan, (s mormor) och spelade 2 omgångar yatzi och s lurade av tanten på 200 kr. Kärring! ;)

Sen så vandrade vi ner hem till Konsum, köpte M-mellows och lussesnäckor! Kom hem, värmde på varmchoklad och doppa ner dom i. MUMS! va så jäkla frusen när ja kom hem, så kände inte av en muskel i kroppen alltså.
Så, satt vi och kollade på allt skit på tv, mös ner oss i soffan och bara va. Hur skönt som helst! Sen började paradisehotel, och ja.. Ja börjar hålla med er, Catja är fan inte lika rolig längre, utan bara RÄDD nu!

Men vill verkligen verkligen inte att Andreas ÅKER! tycker om honom skarpt, likaså CIMON. Så vi får la see vad som händer ikväll på parcermonin! någon mer än mig som ska kolla? ;)
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela