Publicerad 2009-12-21 12:09:06 i Livet i Gnesta,

Phu.. Som att bestiga mounteverest!


Säg inte att snön kommer att smälta bort nu? börjar droppa här ute! vilket vi INTE gillar.
Har tagit en liten paus, håller på att plocka upp servisen jag fick utav farmor när hon gick bort! Så, nu har vi ett DUSSIN med nya tallrikar vanliga och djupa, mindre storlekar. Martiniglas, vinglas, snapsglas, ja allt som hör till! formar och gud vet vad. Har stått och diskat i EN timma!

Gissa om jag har 'Dennis' fingrar! ni vet sådär lagom skrynkliga å fina! ;)
Så tänkte avlasta dom med att plinka på tagenterna. Ny vecka idag! fan va fort det går nu, hinner inte med. Å andra sidan, är en dag tio för mig.

Stackars Simon som inte fick sova nånting inatt pga mig! och upp och jobba.. Känner mig som världens elakaste flickvän.. Han satt och smörjde in hela mig med t-balsam igår, masserade och knådade. Världens bästa pojkvän, och va ger jag tillbaka? att han ska jobba utan sömn! Nä, de ska vi återgälda! SNÄLL flickvän här hemma när han kommer.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela