Publicerad 2009-12-17 20:50:27 i Livet i Gnesta,

Paradise och Spiderpig.


Nu blir det att mysa ner i soffan och kolla på Paradisehotel och se vem som åker ut ikväll. Och jag hoppas att INTE Andreas åker ut! dock gör han förmodligen det, och hobbiten stannar. Fan! jävla Patric! helt meningslös grabb som går runt i huset utan ett ligg och bara är pain in the ass och är som en parasit i röven! Iallafall, nooog om hotel.

Sen så blir det att lägga sig ner och kolla på SPIIIIDERPIG! Simpsons, har lovat Simon att kolla med honom, så nu måste jag hålla det också. Annars är jag en ond ond oond flickvän och kommer få höra det i all evighet!

Imorgon är det Fredag också! vilket innebär att Simon har sovmorgon och kan ligga och kramas med mig lite längre. Det är också en ny bebisvecka och ännu en mindre vecka som hon ska bakas i mammas mage! :)
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela