Publicerad 2009-12-08 19:15:53 i Gravid med Wilja <3,

Nu börjar en lång nedräkning!


Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.

FÖRSTÅR NI?!!!!! HUNDRA DAGAR KVAR BARA!

Känns helt overkligt, visst att det är låång tid kvar, men ändå? nu börjar själva nedräkningen! hundra ynkla dagar, hundra andetag, hundra sekunder, hundra minuter.. alltså! jag är helt överväldigad!<3
Mammas lilla lilla underbara sessa!!

Och Gudmor bar om vår nya adress idag, för hon har en liten present till dig! Så hon kommer skämma bort dig... Födelsedagspresenter, månadspresenter, namnsdagspresenter 'duärsötpresenter' alla slags du behöver!
Och eftersom Mormor kommer vara blind i sina botox-injektioner så kommer hon inte finnas. Morfar är allt som han är, väldigt speciell med andra ord, kärleksfull. Men kanske inte riktigt har alla hästar hemma då de gäller! Och Farmor och Farfar som inte vill veta av dig? "/
Ush. Hemskt!

Men, de vi kan glädja oss över att du kommer ha både en moster som kommer göra allt, ALLT för dig, en faster som finns där. Morbröder och farbröder! vi ska allt göra allt vi kan för att få dig att känna dig så älskad som möjligt.

Jag har tänkt på en sak.

Vart hittar man äldre kvinnor och män som kanske inte har kunnat få barn på egen hand som unga, och nu vill ha någon att ta hand om? krama om och mysa med! vara en förebild, 'extra mormor, farmor etc'. Finns det?
Isåfall så ger jag två äldre personer chansen att få lära känna en underbar liten som kommer betyda mkt. Samtidigt som vår tjej kommer ha äldre personer som älskar henne kring sig?


Jag har verkligen fått för mig att de finns! Vad tycker ni?

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-12-08 22:08:06

va?! vad är det för fel på farmor och farfar som inte vill veta av sitt barnbarn?!!!?

Postat av: J

Publicerad 2009-12-09 19:14:35

Wow, blev glad när jag läste att du undrade över dethär med äldre personer som vill ha en liten att ställa upp för o mysa med. som en "extra mormor/farmor" Bra tänkt tycker jag!

Jag kan bara tipsa dig om att gå in på t.ex.

http://Extramormor.se En sajt där du kan leta dig fram och läsa lite!

Finns säkert fler sajter också !

LYCKA TILL!

Postat av: Mimmi

Publicerad 2009-12-10 08:28:31

Haha! Presenter är bra grejer!;-) och mer ska det bli! Blir ju jul, alla hjärtansdag, födelsedag, första april, första maj, namnsdag, jag kan rabla mera! Och vad är det för snack om köttfärs av hästen? Vad har jag nu gjort?:-D älskar dig bästaste, bästaste vän! <3

Postat av: Mimmi

Publicerad 2009-12-10 08:30:18

Haha! Presenter är bra grejer!;-) och mer ska det bli! Blir ju jul, alla hjärtansdag, födelsedag, första april, första maj, namnsdag, jag kan rabla mera! Och vad är det för snack om köttfärs av hästen? Vad har jag nu gjort?:-D älskar dig bästaste, bästaste vän! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela