Publicerad 2009-12-27 14:02:48 i Livet i Gnesta,

MYSDAG med hjärtat i stan.


Gick upp, klädde på oss, skulle åka hem till Gnesta med en miljon kassar! vi kom till gamlastan, då vi bestämde oss för att faktiskt stanna, (igen) så vi låste in alla kassar och allt vi hade i skåpen på centralen och vandra iväg mot stan. Där det skriker rea överallt!^^ och shoppningfingrarna kom fram.... Men som vanligt så hittar man ingenting på rean! förutom att jag faktiskt gjorde världens fynd på en stickadtröja jag kollat på tidigare, från 399:- till 100:- så jag slog på stort! och nu är den MIN.

Hittade en massa fina saker till liten, ÅHW! kommer handla ihjäl mig till henne, har ju varit jätte försiktig innan med att handla. Men nu... Nu ska det inhandlas saker allt! :)
Gick ner till kungshallarna för att käka, jomenvisst!! inte en förbannad plats, så.. satt på en kant och åt min kalla mat eftersom simon ska special beställa så fick jag vänta och vänta... smakade inte grillat, utan fryst tillslut.

Strosa omkring och bara myste och bara hade de underbart! sen blev det att se AVATAR, och vilken chock!
Det finns nog ingen bättre film någonsin, alltså! jag blev helt kär! och fan, vill se den igen.

SÅ säger de, har ni inte sätt den, så gå och se den NU!

Ligger och segar i soffan nu, in i en dusch blir det! nu ligger sötan och hickar i magen. Skriver lite mer sen, ska lägga in lite bilder också! Har ni haft en bra julhelg? :)
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela