Publicerad 2009-12-29 09:32:21 i Livet i Gnesta,

Jajjemen, varför inte... Sisådär halva dagen!


Alltså, allvarligt.. efter 14 timmars sömn, känner mig mig mentalt helt fistad! Känns inge bra alls, och ja borde inte ha tagit systers ord så bokstavligt, passa på å soooov! ;) Gud har en sån här irriterande huvudvärk nu. Frukost i magen, och ska slänga mig in i duschen och piggna till lite känner jag. Riktigt slöhas här hemma! "/ Älskling kom hem igår, så kööööttfärssås och spagetti som han hade tjatat om hela dagen stod mer eller mindre klart på bordet när han kom hem igår. Sen va det bara att lägga huvudet på kudden för att bara 'vila' klockan 8:a! ;) Patricia vaknar till vid 01.00 och känner att hela kvällen är förstörd, så slängde huvudet på kudden IGEN. Idag blir det en sånhär rolig dag! Ska till Södertälje och träffa syster, lämna mammas julklappar till barnen, träffas och fika lite. Sen ska jag bege mig hem till Lindah för att träffa den nyblivna mamman och gosa med liten! ÅÅÅÅHW, jag kommer bara att dö av längtan! Nä, nu blir det att få nått vettigt gjort.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela