Publicerad 2009-12-09 11:37:56 i Livet i Gnesta,

Jag är en dålig förlorare, riiiktigt dålig.


Jajjemen, igår kom Simon hem med MONOPOL! och efter att jag förlora med STORA lass, så... fick Simon bestämma över mig i hela sex timmar. Förstår ni? Arbetande SLAV! Sen innan vi la oss, ville ja spöa honom! Så fram med spelet en gång till.. Borde inte ha gjort de, förbannade mardrömmar! Förlora IGEN. Vad har hänt med min tur? första gången han någonsin vinner över mig i detta skit spel! ;) arg kvinna!!

Sen blev de dags att sova, de går verkligen inte! är så trött på kvällarna. Men hittar inte en skön ställning, ont som fan i min svank! eller som sagt i skinkfan, och de släpper inte. Ska ja vända mig får han putta på mig, för själv är de totalt jävla omöjligt. Som om ALLT låser sig i hela kroppen! inge roligt :(

Så nu sitter jag här med en tallrik yougurt och försöker piggna till. Vaknar en miljon 4321 gånger per natt, och blir tokpigg så ja inte kan sova! och sen såklart vill ja säga hejdå till s när han går, men.... Då ligger ja där i 30 minuter till på morgonen och är trött, men efter en natt gör de obeskrivligt ont i rygg, svank och RUMPAN.
Så, upp och knalla.. på TOA igen och sen förhoppningsvis somna!
Nä, lite agggg kom ut här. Har ingen lust att ringa och beklaga mig för någon, så de får ni allt tåla! ;)

Vad ska man hitta på idag då? ska väl försöka få tag på min Mamma och se vad hon har för sig. Som om hon skulle få en syl i vädret och ha tid iallafall.. Men finns en liten liten chans!
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela