Publicerad 2009-12-12 21:33:13 i Livet i Gnesta,

Hej vinterland! <3




Såhär såg det ut att ta kort när snön föll, rätt upp i himlen! Ser ut som en stjärnhimmel ju! :)
Helt från ingenstans så va de helt vitt ute? hängde inte med i svängarna alls!
Blivit en chill dag, har inte gjort ett skit på hela dagen, bara varit med hjärtat! Första dagen på... 2 veckor som vi faktiskt bara har varit med varann, utan att hålla koll på klockan! Och stackarn har sovit i 20 timmar sen igår.
Förstår om han är helt seg.

Gick och handlade lite, och en liten promenix! De allra jobbigaste vi gjort under hela denna dag! men sånna dar får man också ha, ibland iallafall^^, ikväll är det lucia på hotellet. Men blev inte så att vi gick! Ska ändå till stan tidigt imorgon bitti, träffa Mamma! (så som planen ser ut nu iallafall.) De lär ändras hundra gånger!
Och S ska iväg till jobbet "/ Men så får det bli ibland. Jobba musten ur en, ÖNSKAR att vi kunde byta alltså!

Lagade hemmagjorda köttbullar idag! koka potatis, rödbetssallad, senap och MUMS! lite julmys ikväll.
Stått i duschen och kramats lääääänge, kom fram till att för VARMT klarar ja inte av längre. Känns som luften försvinner ur en!

Nu blir det PARADISEHOTEL XL. Som sagt, SA att jag skulle fastna! och se vart jag hamnat.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela