Publicerad 2009-12-27 13:51:11 i Livet i Gnesta,

Första inlägget på flera dagar!


Jag känner att jag har varit riktigt riktigt usel på att uppdatera! och med all min sorg, så förlåt! Har bara inte haft tillgång till data under hela julhelgen. Så! SORRY! :)

Julafton blev riktigt mysig, även om vi åkte runt som idioter och lämnade klappar, hämtade klappar, hälsa, åt lite här och lite där. Men sluta riktigt bra iallafall!<3 Vi började med att åka hem till Storesyster och familj ute på landet, tack snälla Pappa som skjutsade oss. Väl där så fanns storebror på plats, alltid lika mysigt! Blev inte så långvarig tyvärr, va tvungna att ta oss till Stockholm! Så kalle missade vi alla när vi satt på tåget! "/ Första året på fleera år.

Sen iallafall tog vi oss till Söder för att hälsa på Simons familj, hans syster, barn och man alla va på plats! återigen jätte mysigt, massa klappar, de tackar vi så mkt för!

Iväg till Farsta där mamma dukat upp julbordet (äntligen mat!!) jätte trevligt, mamma bartek och fanny va där.
Sen blev det paketöppning!!! Massa fina saker till våran lilla sessa ifrån mormor, gud va glad ja blev! overall och lite annat smått och gott. Världens spel från bror, ja.. Perfekt helt enkelt, de vi behövde! :)

Kvällen slutade med att vi myst ner oss, glöggdrickande och en mamma med pulserande skärsår i fingret! AJ.
Stack in hela långfingret i knivspetsen, såg inte allt för bra ut alltså.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela