Publicerad 2009-12-14 14:33:48 i Livet i Gnesta,

Förlossningskliniken!




Julemys!<3

Varje gång jag ser detta program så tåras hela ögonen! och att små liv som är mindre än våran lilla bebis kommer ut? De känns så konstigt! och att sväva mellan liv och död! ush, hoppas verkligen att våran liten vill vara kvar SÅ länge hon bara kan! för ut tidigare, ska hon verkligen inte! stor och fin så att mamma får kämpa ihjäl sig.

Stephanie kom förbi på en fika också, hur mysigt som helst! en kopp té medans snön faller, ååååhw!<3 är så extremt glad att det har kommit lite snö på marken nu. Blir så glad! och ja - jag är en sån som älskar MASSA snö, speciellt när solen skiner också, och de knastrar under fötterna. MYS! men skippa slasket de blir i detta skitland.

Hur kommer ni in i Julstämmningen? och eftersom att Julen detta år kommer att firas hemma hos MIG! så måste de vara julmysigt här. Så hur ska vi lyckas? Kommer sätta upp gran och så, självfallet. Massa mysiga dofter, glögg och alkoholfri för mig! Julskinka ska lagas, ja.. En hel del! och BULLAR ska ju bakas!

Men mamma, min bror, syrran + familj kommer hit. Så de kommer nog bli hur mysigt som helst! Får se om Pappa dyker upp en sväng. Han ska ju hem till min andra syster och fira med hennes familj. Så på olika håll!

När kommer ni att sätta upp eran julgran?

Postat av: Fanny

Publicerad 2009-12-14 14:49:11

Julgranen åker upp och kläs kvällen innan julafton. Då görs även skinkan så att provsmakning av den sker alldeles vid midnatt innan sängen kallar =0)

Postat av: Fanny

Publicerad 2009-12-14 15:18:41

Tack =0)

Så sant så sant. Har ni balkong? I sådana fall kanske ni kan låta den stå där ute i sitt nät tills det är dags att ta in den. Å andra sidan, om nu balkong inte finns, så är det väl inte hela världen att njuta några extra dagar av det ljus och den mysstämning som granen tillför =0)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela