Publicerad 2009-12-02 11:11:27 i Livet i Gnesta,

Fick jag jobbet, eller?


Började dagen igår med att Papa kom och hämtade upp mig för att åka till Södertälje för att handla lite julsaker! Men ack min otur så hittade jag ingenting alls som jag ville ha. MEN! det blev ännu en julklapp till mig och Simon från Pappa! Nu är det inte bara tvättmaskin, pengar och gud vet vad. Och en ny dammsugare! Känner mig lyckligt lottad för att jag har en Pappa som verkligen vet vad vi behöver, och inte skräp. Tack!

Satte mig på tåget till Stockholm, fram kom jag! tunnelbanan till st eriksplan in på pressbyrån för att överasska Johanna om att jag va där! sprang till mig och krama om lilltjejen. Gud va jag saknar dig hjärtat!

Iväg hoppfull och nervös på interljuvn. Kom in, världens finaste lokal! vilken design? kände sig som ett slum i en lyxkåk. Och ja, de va det verkligen! Sätter mig ner, blir serverad med kaffe och en designtidning i handen (tack?). Och sen kommer hon, Veronica! skimmrade i ögonen och va jätte glad. Halsduken för magen så gick jag in...

Hon tala om allt om företaget, och om varför hon hade sökt mig som anställd. Och det va för att lägger de ut en annons på plastbanken så får hon 200 CV:n och får in hälften skit. Därför gör dom som dom gör!
Hon säger att allt låter perfekt, pekar mot glaskontoret JAG ska ha?!?!!! Ett eget jäkla kontor! inge säljning här inte. Och nånstans i all extas glömmer jag att tala om graviditeten. Precis när ja ska gå, och hon frågar om jag kan börja redan i veckan på utbildning och att hon ser fram emot ett långvarigt arbete tillsammans med mig, så.... kommer knuten i magen och jag berättar! = Bara att gå, och söka efter mammaledigheten!

Jag blev helt knäckt, och så jävla ledsen! fan alltså, orkar inte gå på EN enda interljuv till nu när dom nekar mig rätt i ansiktet. Förut sökte dom BARA timmisar, nu är det BARA heltid dom vill ha utav mig! Känner mig så jävla ledsen, går åt helvete, helvete går allt åt.

Postat av: Josephine Westling

Publicerad 2009-12-02 11:47:44

Men fyfan.. alltså att man inte kan få en chans.. bar för man är gravid så går det inte. blir så less!! åååh less jag blir!

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-02 12:50:37

Har du inte funderat på att gå hos en jobbcoatch?

Vet inte om det är bra men verkar ju va inne nu!

Är du inskrvine på arbetsformedlingen? inte för att det kanske hjälper så mkt men kanske.

Kram på dig*

Postat av: johannisen

Publicerad 2009-12-02 18:39:10

min söte!! ja blev så himla glad så ja visste inte vart ja skulle ta vägen! synd att de va så mkt folk så vi inte han prata.. kan du inte komma till stan i morgon eller på fredag kanske? ja slutar tidigt ! ååh ja vill komma o hälsa på dig snart :) vore mysipysi! i love u sötaste patti !

"Livets hemlighet; allting kommer att bli bra!" (de står så på mitt halsband iaf..)tänk så ! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela