Publicerad 2009-12-15 10:11:25 i Livet i Gnesta,

Fastnat HELT i PD.


PARADISEHOTEL HUUUCKT!

Jag kan säga så mkt skit om detta program, hur meningslöst det är, helt utan vett! mediakåta, ja gud vet vad. Men jag kan inte rå FÖR att jag har fastnat helt, och nu vill ja inte missa ett förbannat avsnitt!!^^ ja som lovade att jag inte skullek kolla, jo va gör ja nu? kollar XL programmen, sön mån, ons, tors! och varenda gång de slutar får ja ont i magen, för ja vill se MER!

Iallafall, någon idiot kanske förstår hur jag menar, eller? Så, måste av reagera mig lite här.

RAMI!!!!! Jag avskyr den förbannade pajasen, kommer in i huset och bara tror att han är med i allt? Han gör bort sig, han gör bort sig GROVT! Vem tror han att han är? för att ha lyssnat på vad den fina mis F sa? bilda dig egna åsikter, idiot.

Jag är ju ett stort fan av den lilla trion av Greta, Cimon, CATJA, och ANDREAS! Den där lilla svarta hobbiten som mest liknar en apa kan ju bara gå och hänga sig! Patrik. Helt oduglig, helt världelös, va gör han kvar?
Och Jackie är bara vidrig. Annelie och C är bara TORRA och kan inte spela ett spel.

Ni som kollar, va tycker ni?! :)

Postat av: Fanny

Publicerad 2009-12-15 11:27:48

Haha, jag har också fastnat. Har alltid bojkottat detta program tidigare säsonger, men av någon konstig anledning slog jag på tv:n mitt i ett avsnitt och blev helt fast. Tittar numera på varje avsnitt och vill absolut inte missa något =0)

hade samma åsikt som du förut, men börjar nu inse att Jackie inte är så dum som man tror...

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-15 19:44:45

Du säger som sagt att det är ett spel, är det då inte roligt att Rami kommer o rör om lite? hur kul hade det vart om Catja o andreas får som dom vill?

Nee tråkiga människor dom där måste jag säga..

Och Cimon, hur i helvete ser han ut?

Att Catja är vacker det är ju inget man kan sticka under stolen med men vad hon har innanför pannan, det är ju en annan sak! Usch!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela