Publicerad 2009-12-01 10:48:52 i Livet i Gnesta,

:)


Tack för era tips om barnsaksinköp! och jag tar era råd. Bättre att börja nu, än för sent! Sen som sagt, kanske allt blir för tungt, och jobbigt att stressa in till de sista med magen lika stor som en boll! och så ont som jag har nu? ush! vill inte tänka på hur de kommer sluta.

Ska prata med min bm nu den 4:e och se vad de kan vara, om det är foglossning som spökar, eller om det är någon nerv som sitter i kläm! haltar mig fram, känns inte alls ok alltså! "/ höll på att grina inatt i natten.

Nu är det vagn som verkligen spökar! Ska man köpa en ny? eller kan man ta en schysst begagnad? tänker nu på maxi cosi, bugaboo osv. Fick ett tips igår om en helt ny vagn för: 2500:- som påminner om iCandyn, dock lite mer plastig! Såg hur bra ut som helst. MEN min tanke är, är det så bra kvalitet på vagnen? därav priset? vill inte lägga dessa pengar, och sen går den sönder och en ny vagn måste införskaffas. Då blir det samma kostnad i slutändan iallafall? M e r  t i i i i i i i i i P s !

Postat av: Matilda - Snart 2barns mamma!

Publicerad 2009-12-01 23:16:57

det som är "lättare" nu är att jag vet att det är förvärkar och inte riktiga, första graviditeten VET man ju inte om det är riktiga värkar eller inte och då låg man liksom och blev hoppfull och rädd på samma gång - varje gång vilket ledde till många besvikelser haha.



har du kollat på NK om jackan finns där? :O



tyvär har jag gett bort nästan allt som mercedes hade när hon var mindre - min mamma fick ju barn 5 månader efter mig så hon har fått ärva allt :S

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela