Publicerad 2009-12-06 13:16:05 i Blandade bilder 08-09,

Saturday night!






Gad dämit!
Nått är allvarligt fel på denna data, tog minst 30 minuter för att lägga in dessa bilder? va är problemet! gud, snälla! 18 dagar kvar till julafton, ge mig en liten data i julklapp. Kan ju inte ens lyssna på musik på denna skitsak! Sak samma.

Igår så va det en sån dag då jag och Simon vaknade, gick ner och handlade nybakta frallor och bara myste i soffan, fick en jäkligt fin bild ritat till mig. En galen gravid kvinna som vill ha det SKINANDE rent hemma! och med dammsugarn i högsta hugg, stämmer nog in ganska väl^^, blev bara lugnt hela dan.

Kramade ihop oss i sängen och somnade 2 timmar, oförskämt jäkla skönt! in i duschen, färgade Simons hår. Sminket på, sen kom Emma och Stephanie förbi, med blacktower och gin i handen. Tack tjejer! verkligen de ja behöver suktas till ;)
Satt kvar här ett tag, sen begav vi oss ner till hotellet ja, ni hörde mig. Reaggykväll där nere! Så Simon fick i sig ett par glas, och såg väldigt nöjd ut. Blev inte en speciellt lång kväll direkt, men de va kul att komma ut och träffa lite folk. Men va så förbannat trött! "/ och mina sd börjar allt kännas på riktigt nu?

Postat av: linnea

Publicerad 2009-12-06 21:18:52

gulle! de kom mer folk sen. kul att se dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela