Publicerad 2009-12-07 22:48:27 i Recept, mat & bakelser,

ALDRIG mera.


Fick för mig nått knäppt idag, att agera baktant första gången jag ger mig på att bara lussebullar! Så, går ner och handlar, utan konstigheter alls. Handla allt man skulle ha! kesella, mjölk å allt som hör till. Kom hem och bunkrade upp allting, börjar med allt. Vad har jag glömt? JO det viktigaste! SAFFRANFANSKAPET så går ner till Konsum IGEN och ställer mig i kassan.

- Tre påsar saffran tack.

- Javisst, 120 kronor tack.

- Absolut... URSÄKTA VA SA DU?

- Ja hundratjugo?

Ärligt, 40 kronor per påse? HELT sanslöst!

Nu fattar jag varför en jäkla bull-längd kan kosta 40 kronor styck. Skulle köpt tre på en gång om jag visste att man skulle lägga ner hela sin förlorade själ för att baka bullfan. Jäsa hit och jäsa dit? tog mig fan 4 timmar att bli färdig!! Iallafall, börjar dega med smeten. NÄ MEN MJÖL FATTAS OCKSÅ!!!! för jag är så jävla duktig och kollar allt innan och har hundra procent koll på allt som finns hemma. Gudarnas! tacka Steffi att hon gick ner och handla. Körde faktiskt med: Men jag klippte faktiskt dig idag..... och de må ni tro! De funka! utpressning.

Sen kom babiiiii hem och blev sjukt glad! då han sen också fick extremt ont i magen då han minst får i sig 5 bullar i endast deg.. Och vi slog på stort på kvällen också! dock en färdigdeg med Pepparkakor! ;) Men som är ätbara.
Och tacka 30 kronor och inte 300 för bullfan.

SÅ! de va hela min dag, jävla roligt va? och tog inte ALLS lång tid!

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-12-08 22:01:03

oj oj... var iallafall glad att du inte bor här.. här kostar de 60 kr/saffran.. rena råneriet.. men saffran är extra dyrt i pr pga dåliga skördar tydligen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela