Publicerad 2009-08-26 01:41:40 i Mina tankar,

Tankar, känslor, allt på samma gång.




Klockan är 01.34 och jag är vaken, ligger i soffan och tänker, känner efter. Och när jag gör det är det inte kul, de känns jobbigt, det känns tungt. Ja kan inte släppa! jag är livrädd, är det sista gången? ja vill inte! får panik. Hur kan det bli så att man står en människa så nära, och på en enda dag så kan hela framtiden förändras? Om jag kunde säga förlåt! om jag kunde gjort saker ogjorda för att inte ha sårat dig, jag skulle göra allt för det. Kan inte släppa pågrund av all ångest, att göra en människa som står dig så nära illa. En människa som skulle följa dig dag och natt, alltid ställt upp under alla omständigheter, hur kan man sparka på en sån underbar människa? hur kan man sjunka så lågt?
Hur många gånger jag än säger förlåt så kommer jag aldrig kunna få de här ogjort, eller att få dig att känna dig bättre.

Tro inte att detta handlar om bebis i magen, har aldrig ångrat mitt beslut, och kommer inte ändra mig heller.
Utan när man låter sig själv att känna efter så kommer det upp känslor som man trodde man va färdig med, men dom har bara legat gömda, långt inuti en, väntat på att jag ska känna efter, och smäll så kommer det. Allt på samma gång!

ArkivX på tv nu, ska kolla på programmet, sen krypa ner i sängen, blunda, glömma och hoppas på att få somna.
Upp imorgon tidigt och ordna till med hyrbil och möbler, sen har vi ett problem avklarat.

Gonattski
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela